Kumral, Taksim'de esecek

100 Yıllık Esinti adını taşıyan konser için New York'tan gelen Esin Kumral, cuma günü Tepebaşı'nda Romeo & Juliet'te sahne alacak.

Yayınlanma: 23.11.2011 - 10:42
Abone Ol google-news

Eğlencenin kalbinin attığı Taksim, 25 kasım Cuma akşamı büyük bir partiye hazırlanıyor. '100 Yıllık Esinti' adını taşıyan konser için New York’tan Türkiye’ye gelen Esin Kumral, Taksim, Tepebaşı’ndaki Romeo & Juliet’te Chicago gecelerini yaşatacak.

Türkiye’nin en ünlü müzik gruplarından Harem ile birlikte sahne alacak olan Kumral, programının bir bölümünde evrensel müziği, oryantal ezgilerle birleştirerek bir ilki de gerçekleştirmiş olacak.

Türkiye'de ilk

R&B müziğin ünlü sanatçılarından MGG de bu konser için Almanya’dan gelerek Esin Kumral’la sahnede ilginç bir performans gerçekleştirecek.

Dünyanın çeşitli yörelerindeki etnik müzik, arabesk ve oryantal ezgilerle birleşirse ne olur. İşte bu sorunun cevabını Esin Kumral veriyor: ”Türkiye’de bir ilk gerçekleştiriyoruz. Harem grubuyla çok özel bir çalışma hazırladık. Almanya’dan MGG de bize katıldı. İstanbul’daki ilk konserimizden sonra önce Türkiye içinde, daha sonra da dünyanın çeşitli ülkelerinde bu konserlere devam edeceğiz. Özellikle Azerbaycan Chicago, Irak, İran ve Dubai’den istek alıyoruz. 10 yıldır dünyanın çeşitli köşelerini gezerek müziklerini araştırdım. Şimdi bunları dinleyicilerle paylaşmaya hazırım.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler