"La Havle Vela Kuvvete..."

MHP'li Meclis Başkanvekili Meral Akşener, Meclis Genel Kurulu'ndaki "Füze kalkanı" tartışmasında yeni milletvekillerini usuller konusunda uyardı, itirazlar devam edince "La Havle Vela Kuvvete" dedi.

Yayınlanma: 05.10.2011 - 13:42
Abone Ol google-news

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Füze Kalkanı ile ilgili CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın konuşmasına yanıt verirken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Loğoğlu'nun Füze Kalkanı'na destek veren açıklamalarını okudu. Davutoğlu'nun konuşmasından sonra Loğoğlu yanıt vermek için söz istedi. Bu sırada Meclis Başkanvekili Akşener müdahale ederek şu uyarıda bulundu:
"İlk defa milletvekili seçilmiş arkadaşlarımıza buradan seslenmek isterim. Önce Loğoğlu hangi konuda ne yapmak istediğini yerinden açıklayacak. Sataşma mı, başka bir madde mi. Ona göre söz verilecek ya da verilmeyecek. Sayın Loğoğlu'nun ne istediğini şu anda Başkanlık Divanı bilmeli."

Bu sözler üzerine itirazlar devam edince Akşener, "La Havle Vela Kuvvete İlla Billah" diye seslendi. "Önce ben duyacağım" diye CHP'li milletvekillerine seslenen Akşener, Loğoğlu'nu dinledikten sonra itirazlara "Tamam bitti" diye yüksek sesle karşılık vererek Loğoğlu'na üç dakika konuşması için süre verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler