Levrek ve çipura dondurulmuş poşette

Taptaze, pratik ve sağlıklı deniz ürünlerini en leziz ve en zengin sofralara sunan İGLO, dondurulmuş gıdada bir ilke imza atıyor. Dünyada ilk defa özel poşette dondurulmuş soslu levrek ve çipurayı balık severlerin damak tadına sunuyor.

Levrek ve çipura dondurulmuş poşette
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 14.11.2010 - 15:41

İGLO, Akdeniz ve Ege’nin en seçkin balıklarını tertemiz denizlerden çıkardıktan sadece 3 saat sonra dondurup paketleyerek sofranıza getiriyor.
 
Kılçıksız olan balıkların ayıklanmasına İGLO, maksimum özen gösteriyor ve dünyanın en gelişmiş teknolojilerini kullanıyor. El değmeden özel poşetinde kaynar suda ya da fırında pişirilerek hazırlanan balıklar, hem koku yapmıyor hem de bulaşık derdinden kurtarıyor.
 
Yüzde 100 doğal, katkısız ve kokusuz Akdeniz Levreği ve Ege Çipurası sızma zeytinyağı ve limonlu marine sosuyla hazırlanıyor. Poşette yer alan marine fileto balıklar, sadece 14 dakikada pişerek sofranızdaki yerini alıyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler