Massa taburcu oldu

Formula 1 takımlarından Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa'nın, Macaristan'da tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduğu, akşam saatlerinde Brezilya'nın Sao Paulo kentine ulaşması beklendiği bildirildi.

Yayınlanma: 03.08.2009 - 08:18
Abone Ol google-news

Formula 1 Macaristan Grand Prix'si sıralama turunda başına ve sol gözüne çelik yay isabet ettikten sonra lastik bariyerlere çarparak yaralanan Ferrari'nin Brezilyalı pilotu Felipe Massa'nın, başkent Budapeşte'deki Honved Askeri Hastanesi'nden taburcu edildiği ve özel bir uçakla Brezilya'ya hareket ettiği belirtildi.

Hastane yetkilileri, 6 aylık hamile eşi Raffaela ve aile hekimi Dino Altman'ın eşliğinde, özel bir jetle Brezilya'ya doğru yola çıkan Massa'nın, memleketi Sao Paulo'ya akşam saatlerinde varacağını ifade ettiler.

Massa'nın, Sao Paulo Havalimanı'ndan özel bir helikopter ile hastaneye götürülüp, orada da birtakım testlerden geçeceği ve büyük olasılıkla 2 gün hastanede gözlem altında tutulacağı kaydedildi.

Ferrari pilotu, dünkü açıklamasında ''Tanrı'ya şükürler olsun, kendimi iyi hissediyorum. Tek sıkıntım, sol gözümdeki hafif şişlik'' demişti.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler