Mehmet Okur ameliyat oldu

NBA takımlarından Utah Jazz'da forma giyen milli basketbolcu Mehmet Okur, ABD'de aşil tendonundan ameliyat oldu.

Yayınlanma: 21.04.2010 - 09:12
Abone Ol google-news

Batı Konferansı play-off ilk maçında Denver Nuggets ile oynanan mücadelenin ikinci çeyreğinde sakatlanan Mehmet Okur, sol aşil tendonunun kopması üzerine Utah Üniversitesi Health Care Ortopetik Merkezi'nde 1,5 saat süren bir cerrahi operasyon geçirdi.

Bacağında, dizinin arkasına bağlı bir tüple ayağı sürekli olarak uyuşturulan Mehmet Okur'un, ihtiyaçları dışında ayağını hiçbir şekilde kıpırdatmayacağı belirtildi. İki hafta özel bir bot giyerek, ayağının üzerine hiç basmadan dinlendirilecek olan milli oyuncunun, 3 hafta sonra fizyoterapist eşliğinde havuz ve bisiklet tedavisine başlayacağı belirtildi. Bu tedavinin de yaklaşık 2 hafta süreceği ifade edildi.

Bu arada, Utah Jazz takımının sahibi Greg Miller ve eşi Heide Miller, milli oyuncuyu ameliyat sonrası evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Öte yandan, Mehmet Okur, kişisel internet sitesinden yaptığı açıklamada, başta Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel olmak üzere kendisini arayıp, destek verenlere teşekkür etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler