Melih Gökçek’in Muharrem İnce planı tutmadı

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile AKP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında ‘’Gecikmeli tavuk tartışması" çıktı.

Yayınlanma: 03.11.2015 - 20:11
Abone Ol google-news

İnce, 30 Mart 2014’de yapılan yerel seçimleri öncesinde bir TV kanalında “AKP, yüzde 49 oy alsın bırakırım. Siyaseti bırakırım, başka ne yapacağım ki? Giderim kitap okurum, tavuk beslerim köyde” açıklaması yapmıştı.

MELİH GÖKÇEK KULLANDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ise İnce’nin bu sözlerini ve TV’deki konuşmasının videosunu 1 Kasım seçimleri için söylenmiş gibi yayınlayarak, Muharrem İnce’ye tavuk resimleri gönderdi ve siyaseti bırakma çağrısında bulundu.

Gökçek twitter hesabında, İnce’ye “Bana dediler ki Muharrem siyaseti bırakır mı? Dedim ki, Muharrem erkek adamdır. Sözünde durur. Lütfen beni mahcup etme… Muharrem Kılıçdaroğlu’nu ortak alsın, beraber tavuk çiftliğinden paraya para demezler” diye yazdı.

“İYİ HAVLAYAN KÖPEĞE İHTİYAÇ VAR”

İnce ise twitter hesabından açıklama yaptı ve bu sözleri 30 Mart yerel seçimlerinden önce söylediğini hatırlatarak, “Melih dededen kalma toprak var, tavuklar da kolay, ama kümesi hırsız tilkilerden korumak için, iyi havlayan bir köpeğe ihtiyaç var” diyerek, çok sert bir gönderme yaptı.

İnce, Gökçek’e “Melih ben o sözü 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde ve o seçimler için söylemiştim. Nitekim o seçimlerde AKP o oyu alamadı. 30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesinde söylediğim bir sözü, bu seçim öncesinde söylemişim gibi tweet atana Melih denir:) ” diyerek yanıt verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler