MHP'li belediye başkanı Rasim Arazay, kendini savunmak isterken rüşveti itiraf etti

Kırşehir’in Merkez ilçesine bağlı Özbağ beldesi, son dönemlerde rüşvet iddialarıyla gündeme gelmişti. Belediye yönetimiyle ilgili ortaya atılan iddialara cevap vermek isteyen MHP’li Kırşehir Özbağ ilçe Belediye Başkanı Rasim Arazay, galeri ruhsatı isteyen kişiden rüşvet istediğini itiraf etti.

Yayınlanma: 13.06.2021 - 02:00
MHP'li belediye başkanı Rasim Arazay, kendini savunmak isterken rüşveti itiraf etti
Abone Ol google-news

MHP’li Kırşehir Özbağ ilçe Belediye Başkanı Rasim Arazay, İnşaat Mühendisi Kasım Uygur’un kendisi ve belediye yönetimi hakkında ortaya attığı iddialara cevap vermek isterken galeri ruhsatı isteyen Kasım Uygur’dan “iki üç dükkân” istediğini itiraf etti.

Arazay yaptığı açıklamada, “Bahçeydi, imar tadilat çalışmamızla biz oraya imar verdik. Yani galeri ruhsatı istedi bizden, ben de burda Kasım Uygur’a şaka olarak dedim ki; ‘Biz galeri ruhsatı vermiyoruz ki.’ Burada kendi konuşuyor kendi söyledi, ‘Biz de belediyeye iki üç dükkân ver’ diye zorluyoruz şaka esnasında, gülüyoruz, oynuyoruz” dedi.

Haberin Cumhuriyet'te yayımlanmasının ardından Arazay şu açıklamayı yaptı: "Rüşvet iddialarını kınıyorum. Bu vatandaş sohbet esnasında iş adamı olduğunu, yatırım yapıp Özbağ'a destek çıkacağını söyledi. Bunu sözlü olarak beyan etti. Konuşma akrabası Saadet Dernek'in olduğu bir esnada geçmiştir. Şahsımıza veya bir kişi üzerine değil belediyemize katkı sağlayacağını belirtmiştir. Biz de muhabbet olsun diye güldük geçtik. Bu vatandaşın "Galeri açacağım" dediği yerde ev ruhsatı var. Galeri ruhsatı vermediğimiz için bizi sizlere yalan haberlerle servis ediyorlar. İnsanlar menfaatleri için yalan söylüyorlar" 




İlgili Haberler

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon