Mobilya fuarı MODEKO 2011 açıldı

Türk mobilya sektörünün önde gelen üretici firmalarını aynı çatı altında toplayan Mobilya Dekorasyon Ev ve Büro Mobilyaları Fuarı (MODEKO 2011) açıldı.

Yayınlanma: 06.04.2011 - 11:44
Abone Ol google-news

Kültürpark Uluslararası Fuar Alanı'nda düzenlenen açılış töreninde konuşan İzmir Valisi Cahit Kıraç, sektörde görev almak isteyenlere yönelik meslek edindirme kursları düzenlendiğini, işsizliği çözmenin tek yolunun, iş garantili meslek edindirme ve beceri kurslarını artırmak olduğunu kaydetti. Vali Kıraç, İzmir'in artık bir dünya şehri olduğunu, kongrelere ve fuarlara ''çok güzel ev sahipliği yapmaya başladığını'' söyledi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da fuarcılığı İzmir'de büyüterek, kenti tüm yakın coğrafyanın fuar merkezi yapmak istediklerini kaydetti. Kocaoğlu, ''Hep beraber elimizi taşın altına koyup özveride bulunarak, fuarlarımızı vazgeçilmez hale getirinceye kadar çaba göstermemiz gerekiyor''diye konuştu.

İzmir'de bir Akdeniz Akademisi kurarak, kenti ''bölgedeki en önemli oyunculardan birisi'' haline getirmek istediklerini ifade eden Kocaoğlu, yapılan son algı araştırmasında, İzmir denilince ilk akla gelen şeyin fuar olduğunu gördüklerini, tüm güçleriyle bu alanda yoğunlaşacaklarını söyledi. ''Mobilyada yeniyi keşfedin'' temalı MODEKO Fuarı 10 Nisan'a kadar açık kalacak. Fuara 184 firma katılıyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler