Nefes kesen polis takibi ve çatışma anları kamerada

ABD’nin Seattle kentinde, polis ve şüpheli bir şahsın kullandığı araç arasında Hollywood filmlerini aratmayan kovalamaca yaşandı. Çıkan çatışmada şüpheli şahıs öldürüldü. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Yayınlanma: 09.12.2015 - 09:28
Abone Ol google-news
<video:445303>


Olay, geçtiğimiz Pazar günü, şehrin kuzey bölgesinde meydana geldi. Silahlı şahsın, siyah bir Chevrolet Camaro’yu çalarak kaçtığını haber alan polis ekipleri, otomobili takibe aldı. Trafikte nefes kesen bir kovalamaca yaşandı. Polis araçları zaman zaman kaçan otomobili sıkıştırıp çarpsa da takip uzun bir süre devam etti. Araçtan zaman zaman polis ekiplerine de ateş açıldı.

Çok sayıda polis aracının yolu kapatması sayesinde silahlı hırsız bir caddede kıstırıldı. Otomobilin yeniden kaçmaya çalışması üzerine polisler adeta kurşun yağdırdı. Seattle polisi, hurdaya dönen otomobilde öldürülen şahsın 35 yaşındaki Raymond Azevedo olduğunu açıkladı.

Çok sayıda sabıka kaydı bulunan Raymond Azevedo’nun 1998’de hapse girdiği ve 2014 yılı Ekim ayında hapisten çıktığı açıklandı. Cesedin yanında iki tane silah bulundu. Olay sırasında polislerden ve sivil vatandaşlardan yaralanan olmadığı belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler