Nestlé'den çikolata tadında iki armağan

100 yılı aşkın deneyimi ile damakları tatlandıran Nestlé, şimdi de www.cikolatam.com internet sitesi ve "Çikolatam" kitabı ile hayata lezzet katıyor.

Yayınlanma: 01.04.2010 - 08:31
Abone Ol google-news

Çikolata uzmanı Nestlé gerçekleştirdiği iki yeni çalışma ile hayata tat katıyor. Çikolata hakkında merak edilenler her şeyi www.cikolatam.com internet sitesi ve "Çikolatam" kitabında bulmak mümkün.

Şubat ayında yayın hayatına başlayan ve çikolataya aşkla bağlananların sitesi olacak www.cikolatam.com’da, çikolatayı ilk kimin bulduğundan, kakaonun bir meyve olup olmadığına dair bütün bilgiler yer alıyor.

Bugüne kadar yapılmış en tatlı, en lezzetli kitap olan 'Çikolatam'ı ise okurken keyif almak garanti. Çikolatam kitabı aynı www.cikolatam.com web sitesi gibi çikolata ile ilgili her türlü bilgiyi içeren  bir kaynak. Kitapta iyi çikolatanın nasıl anlaşılacağından, aşkla çikolata arasındaki benzerliklere kadar her türlü detayı bulmak mümkün…

Çikolatanın başrolde olduğu bu keyif dolu kitap Şubat ayından itibaren Nestlé tüketicilerine süpermarketlerde belli bir miktar ürün alımı karşılığında hediye ediliyor.  Aynı zamanda 4.90 TL’ye Nestlé çikolatası hediyesiyle birlikte seçkin kitapçılardan satın alabilirsiniz.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler