Nvidia Android 6 güncellemesi yayınladı!

Nvidia Android 6 güncellemesi ile karşımızda. Shield Tablet K1 için beklenen Android 6 güncellemesi yayınlandı. Android 6.0 Marshmallow artık Nvidia tabletinde.

Yayınlanma: 26.12.2015 - 13:07
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz Kasım ayında Nvidia tarafından duyurulan Shield Tablet K1 isimli tablet bilgisayar, oyuncuların yeni odak noktası olmuştu. Tablet şimdi söz verildiği gibi güncellendi.
Android 6 güncellemesi
Grafik teknolojileriyle görmeye alışık olduğumuz Nvidia, bir süredir Tegra serisi yongaları ile mobil tarafta etkinliğini sürdürüyor. Son dönemlerdeki durgunluktan sonra firma geçtiğimiz ay yeni bir oyuncu tableti duyurmuş, ardından bu tablet kısa süre içerisinde güncelleyeceğini söylemişti. Firma sözünü tuttu ve Android 6 güncellemesi ile karşımıza çıktı.


Shield Tablet K1 isimli oyuncu tablet, kısa önce satışa çıkmıştı. Tablet 199 dolarlık fiyatıyla kutusundan Android Lollipop ile çıkıyordu. Artık güncelleme vakti geldi.
Güncelleme 2016’nın ilk günlerinde bekleniyordu ancak an itibariyle OTA üzerinden Shield Tablet K1 cihazlara dağıtılmaya başlandı. Güncelleme ile Tegra K1 yongasının daha performanslı çalıştığı söyleniyor. Tabii Android ile gelen Dose güç tasarruf modu ve yeni kamera özellikleri de artık kullanılabilecek. GeForce Now özelliğinin de güncellendiği bu dağıtım ile artık oyunları yayınlama konusundaki aksaklıklar da giderilmiş durumda. İlgili güncelleme Shield Tablet K1 Upgrade 1.0 olarak yayınlandı. 
Samsung Galaxy S7 kılıfı basına sızdı!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler