Oktay Vural'ın gözyaşları...

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural'ın eşi Tuba Vural hayatını kaybetti. MHP'li Vural, eşinin kanserle savaş sürecini Habertürk'ten Kübra Par'a anlatmıştı.

Yayınlanma: 16.11.2014 - 11:58
Abone Ol google-news

GATA’da tedavi gören Tuba Vural, dün akşam 20.45’te hayatını kaybetti. Meme kanseri olan Vural’ın hastalığının belirtisi ilk olarak 2011 seçimleri öncesinde ortaya çıkmıştı. Bir dönem hastalığı iyileşme gösterirken, geçen yaz büyük oğlunun askere gitmesinin ardından yaşadığı stres nedeniyle tekrar kötü bir sürece girdi. Tedavi için Amerika’ya da giden Vural’ın son olarak tedavisi GATA’da devam etmişti.

Oktay Vural'ın gözyaşları... - FOTO GALERİ

Oktay Vural'ın gözyaşları... - VİDEO



Tuba Vural eşi Oktay Vural'ı böyle anlatmıştı - VİDEO

Oktay Vural'ın acı günü

İYİLEŞME SÜRECİNE GİRDİ, TEKRAR NÜKSETTİ

Oktay Vural eşinin hastalık sürecini Habertürk'ten Kübra Par'a şu sözlerle anlatmıştı;

"İlk kez 2011 seçimleri öncesinde rahatsızlandı. O kemoterapi görürken ben seçim kampanyası için çalışıyordum. Tuba Hanım çok güçlü bir kadındır. “Mücadelene devam edeceksin” diyordu. Hastalığını grip, nezle gibi görüyordu. Tabii hastalıkların bir seyri var. Belli bir safhadan sonra başka türlü tebarüz ediyor, elinizde değil... Her şey iyi gidiyor derken böyle gelişti... Nedenini bilmediğimiz bir şekilde tekrar nüksetti.

OĞLU ASKERE GİDİNCE STRESE GİRDİ

Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra büyük oğlum askere gitti. Tuba Hanım o günlerde de sıkıntılı bir dönem yaşıyordu. Birlikte Kastamonu’ya gidip onu birliğine teslim ettik. Sonra süreç daha kötüleşti maalesef. Oğlumuzun yemin törenine gidemedik. Şimdi tedavisi devam ediyor. (Bir süre duraksıyor...) Allah’a şükür...

"KANSERİ YENDİM DERKEN.."

Operasyonlar yapıldı. Kanserle mücadele konusunda çok kararlıydı. O kadar güçlüydü ki başka hastalara tavsiyelerde bulunur, tecrübelerini iletirdi. Şifayı veren Cenab-ı Allah. İlaçlar, doktorlar vesile oluyor. “Kanseri yendim” derken bir bakıyorsun yeniden tecelli ediyor."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler