Pamir için ilk rapor: Darp izi yok

Ölümüyle Türkiye'yi yasa boğan küçük Pamir'in raporunun Adli Tıp Kurumu'ndan 3 ay sonra çıkabileceği bildirildi. Bu arada, yapılan ilk incelemede darp ya da cebir izine rastlanılmadığı bildirildi.

Yayınlanma: 08.04.2014 - 17:21
Abone Ol google-news

İstanbul  Zekeriyaköy'de 4 Nisan sabahı kaybolduktan yaklaşık 30 saat sonra yan evdeki villanın havuzunda cansız bedeni bulunan 3,5 yaşındaki Pamir Dikdik'in ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor.  

DARP İZİ YOK

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Levent Çağıl tarafından yürütülen soruşturmada, olay yerinde küçük Pamir'in vücudu üzerinde yapılan incelemede, darp ve cebir izine rastlanmadığı, sadece bacağında her çocukta bulunabilecek küçük morluk bulunduğu belirtildi.

ADLİ TIP KESİN SONUCU BELİRLEYECEK

Savcılık tarafından yapılan incelemenin ardından, küçük Pamir'in cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Savcılıktan alınan bilgiye göre Adli Tıp Kurumu'nun kesin ölüm nedeni ile ilgili olarak raporunun hazırlanmasının yaklaşık 3 ay sürebileceği bildirildi.

İHMAL OLUP OLMADIĞI ARAŞTIRILACAK

Olayla ilgili soruşturmayı yürüten savcılığın, Pamir'in evin çevresinde bulunan yüksek çitleri nasıl geçtiği, olayda herhangi bir ihmalin bulunup bulunmadığını da araştırdığı öğrenildi. Savcılığın olayla ilgili olarak anne ve babayı henüz ifade için çağırmadığı belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler