Peker: BAE uyardı, yüksek risk nedeniyle video paylaşamıyorum
Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, neden video yayınlamadığı hakkında açıklama yaptı. BAE yetkililerinin kendisine 'suikast' uyarısı yaptığını söyleyen Peker, "Uluslararası güvenlik protokolü diye bir şey varmış, yüksek güvenlik riski taşıdığım için video paylaşımı yapamıyorum" dedi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabı üzerinden bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri yetkililerinin uyarısıyla "yüksek güvenlik riski taşıdığı" gerekçesiyle video paylaşımı yapmadığını açıkladı.
Halk TV programcısı Özlem Gürses'in kendisiyle ilgili yorumlarına cevap veren Peker, şu paylaşımları yaptı:
- Sayın Özlem Gürses, uluslararası güvenlik protokolü diye bir şey mi ne varmış, yüksek güvenlik riski taşıdığım için video paylaşımı yapamıyorum. Ancak twitter kullanmama şu an için izin veriliyor. Bende söz namus.
- Ben bugüne kadar düşmanlarıma bile verdiğim sözü tuttum. Eğer ölmez sağ kalırsak sizle beraber merak eden herkes gerçekleri öğrenecek.
- Sayın Özlem Gürses Hanım, bulunduğum ülkenin yetkililerinin uyarısı bu yöndeydi. Ben de size bunu söyledim. Şahsımın hayatına yönelik ciddi derecede suikast riski varmış. Durum bundan ibaret. Başarılı programlar dilerim.
Video Haberler
-
'Konya uyan artık AK Parti'ye oy verme'
-
Paris’i şiddetli yağış ve fırtına vurdu
-
Vatan Partisi'nden Esad 'hamle'si
-
Pazarda 'yan bakma' kavgası: Metrelerce kovaladı
-
MHP'den 'erken seçim' iddialarına yanıt
-
Denizde cesedi bulundu: Kimliği belli oldu
-
Saniyeler içinde çaldı
-
O anlar kameraya işte böyle yansıdı
-
Parklarda zehir çıktı! 1 haftada 8 köpek öldü!
-
Otomobilde ölü bulunmuştu: Uyuyor diye bırakmışlar!
En Çok Okunan Haberler
-
'Beni kovmaya gücünüz yetmez'
-
Erdoğan'a 'Altılı Masa menüsü' yanıtı
-
'Bu olasılığa karşı hazırlık yapılıyor'
-
Akaryakıt satışlarında yeni dönem: Nispi kâr sistemi
-
Temas arayışlarının altyapısı
-
Peker Açıkalın'ın son hali, sosyal medyada gündem oldu
-
Vatan Partisi'nden Esad 'hamle'si
-
Vakıf üniversitesi ücretleriyle ilgili açıklama
-
O ülkede ilk maymun çiçeği vakası tespit edildi
-
'Bana küfrettiği için bu olaylar oldu'