Polonyalı milli futbolcuya alkol cezası

Slawomir Peszko (27), hafta sonunda alkol aldığı ve bir taksi şoförüyle kavga ederek gözaltına alındığı için Polonya Milli Takımı'nın 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası kadrosunda çıkarıldı.

Yayınlanma: 10.04.2012 - 14:26
Abone Ol google-news

Polonya Milli Takımı Teknik Direktörü Franciszek Smuda, Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Köln'de forma giyen Polonyalı futbolcu Slawomir Peszko (27)'nun aynı hatayı tekrarladığı için kadrodan çıkarıldığını belirterek, ''Peszko'nun benim kadromda yeri yok'' dedi.

Olayı öğrendiğinde çılgına döndüğünü söyleyen Smuda, Peszko'nun 2010'da Avustralya ile oynadıkları bir hazırlık maçından sonra da alkol aldığını belirterek, ''O dönemde bir baba gibi davrandım ve ona ikinci şansı verdim'' diye konuştu.

Peszko'nun kulübü Köln de, 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun alkol aldığını ve bir taksi şoförüyle kavga ettiğini doğruladı. Köln kulübünün açıklamasında, yeni bir karara kadar Peszko'nun idmanlara A takımla çıkmayacağı kaydedildi.

Özür dileyen Peszko, profesyonelce davranmadığını ve hata yaptığını kabul etti. İlk kez 2008'de Polonya Milli Takımına seçilen Peszko, takımda düzenli olarak forma şansı buluyordu.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler