PSN özür hediyeleri dağıtmaya başladı!

Geçtiğimiz hafta yaşadığımız PSN sorunu üzerine Sony ve Playstation hatayı telafi edeceklerini açıkladı.

Yayınlanma: 18.01.2016 - 17:43
Abone Ol google-news

PSN sunucularındaki çökme sonucunda kullanıcılar yaşadıkları sıkıntıları onlarca platformda dile getirmiş ve platformu eleştiri yağmuruna tutmuştu. Bunun üzerine şirket bu hatanın telafisini dağıtacakları hediyeler ile yapacaklarını duyurdu.
Geçtiğimiz hafta yaşadığımız PSN sorunu üzerine Sony ve Playstation hatayı telafi edeceklerini açıkladı. Sunucularındaki çökme sonucunda kullanıcılar yaşadıkları sıkıntıları onlarca platformda dile getirmiş ve platformu eleştiri yağmuruna tutmuştu. Bunun üzerine şirket bu hatanın telafisini dağıtacakları hediyeler ile yapacaklarını duyurdu.


Sony konuyla ilgili olarak problem yaşadığını tespit ettiği tüm kullanıcılara farklı hediyeler sunmaya başladı. Sistem çöktüğü sırada devre dışı kalan kullanıcıların mail adreslerini kontrol etmelerinde fayda var. Hangi hediyeyi hangi duruma göre dağıttı bilinmiyor ancak sorun yaşayan kullanıcılara Playstation Plus, Playstation Now üyeliği ve ücretsiz video içerikleri hediye ediyor.
Tabi Sony ve Playstation cephesinden gelen bu hamle kullanıcıları ne kadar tatmin edecek o da muamma. Zira kullanıcılar bu hediyelerden ziyade, sık sık yaşadıkları bu sorun yüzünden PSN’den soğumaya başladı diyebiliriz.

Origin gitti Origin Access geldi


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler