Sanat, Medya ve İş Dünyası spor için buluştu

Herkes İçin Spor Federasyonu’nun startını verdiği Büyük Spor Buluşması bir çok ünlü ismi bir araya getirdi.

Yayınlanma: 26.08.2011 - 13:34
Abone Ol google-news

24 Ağustos 2011 Çarşamba günü İstanbul Rumeli Hisarı Doğatepe’de gerçekleşen organizasyona, Herkes İçin Spor Federasyonu Başkanı Erdal Zorba, AKP İstanbul İl Başkanlığı ÖKM Ar – Ge ve Sosyal İşler Başkan Yardımcısı Barış Boyacı, Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş, MNG Kargo Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdür Yardımcı Banu Samancı, MN Group Genel Müdürü Nuray Baydar’ın yanı sıra Ece Gürsel, Fulden Uras, Elif Karlı, Ekin, Türkü, Murat Balkan gibi tanınan simalar katıldı.

İlerleyen zamanlarda daha geniş kitlelere ulaşması beklenen projeye, katılan ya da katılamayan sanatçılardan tam destek geldi. Gecede 25. Uluslararası Taşköprü Sarımsak ve Kültür Festivali – Rahvan Yarışları çerçevesinde yapılacak olan Büyük Spor Buluşması’na Ece Gürsel’in katılarak destek vereceği açıklandı.
 

Sporun yüzü: Hadise

Gürsel’in yanı sıra son zamanlarda magazin gündeminden düşmeyen Hadise’nin yurt dışında olması sebebiyle katılamadığı iftar yemeğine ilişkin mesaj gönderdiği ifade edildi. Gönderdiği mesajda bu projeye destek verdiğini ve “Spora Evet! Şiddete Hayır!” kampanyasının yüzü olduğu için de onur duyduğunu belirten ünlü sanatçının dışında, Sıla ve Tan’ında konserleriyle Taşköprü Büyük Spor Buluşması’na destek olacakları vurgulandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler