Şarkıcı Rojin'in koruma polisleri şehit oldu

Mardin karayolunda meydana gelen trafik kazasında 3 polis memuru şehit oldu, 4 kişi de yaralandı. Şehit olan polislerin sanatçı Rojin'in Diyarbakır sınırları içindeki korumalığını üstlenmek için Mardin sınırına seyir halinde oldukları öğrenildi.

Yayınlanma: 16.08.2014 - 12:11
Abone Ol google-news

Kaza, Diyarbakır-Mardin karayolunun 20'inci kilometresindeki Karaköprü Mevkii'nde saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli 3 polis memuru bir görev nedeniyle Mardin'e doğru sivil plakalı otomobilli yola çıktı. Polis memurlarının içinde bulunduğu otomobil Karaköprü Mevkii'ne geldiğinde Mardin'den Diyarbakır'a gelen bir otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince araç kontrolden çıkarak orta refüjü de aşarak karşı yöne geçip polis memurlarının içinde bulunduğu otomobile çarptı.

Kazada 3 polis memuru olay yerinde şehit olurken, çarpan aracın sürücüsü de yaralandı. Olay yerine gelen Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü, polis memurlarının Mardin'de bir görev nedeniyle yola çıktığını belirterek, "Karşı yönden gelen aracın sürücüsü kontrolünü kaybediyor ve Diyarbakır-Mardin yoluna girip polis aracına çarpıyor. Kazada 3 polisimiz şehit oldu" dedi.

Emniyet Müdürü Böğürcü, şehit polis memurlarının isimlerinin daha sonra açıklanacağını belirtti.

Bu arada kaza nedeniyle kapanan karayolunda ikinci trafik kazası daha meydana geldi. 47 PV 154 plakalı hafif ticari araç, kaza nedeniyle duran 47 KS 995 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada, hafif ticari aracın sürücüsü yaralandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler