Şehide son veda

Şırnak’ın Cudi dağında düzenlenen operasyon sırasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Bostanoğlu, memleketi Mersin’in Silifke ilçesinde törenle toprağa verildi.

Yayınlanma: 24.12.2011 - 17:01
Abone Ol google-news

Şehit Bostanoğlu’nun (35) Silifke Devlet Hastanesi morgundan alınan cenazesi, önce Atik Mahallesi’ndeki annesi Sıdıka Bostanoğlu’nun evine götürülerek helallik alındı. Burade şehidin ailesi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu. Şehidin cenazesi daha sonra Merkez Alaaddin Cami’ne getirildi.

Cenaze törenineMersin İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Bedri Dursun, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, AKP, CHP ve MHP Mersin milletvekilleri, Silifke Garnizon Komutanı Personel Yarbay İbrahim Alan, Belediye Başkanı Bayram Ali Öngel, Silifke Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hakan Sayılan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehidin eşi Gülsüm Bostanoğlu, oğulları Alper ve Batuhan ile geldiği törende tabuta sarılıp bir süre gözyaşı döktü. Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Gülsüm Bostanoğlu teselli etti.

Mersin Müftüsü Ali Melek’in kıldırdığı cenaze namazının ardından top arabasına konulan şehit Bostanoğlu’nun cenazesi çok sayıda vatandaşın katılımı ile götürüldüğü Silifke Asri Mezarlığı’ndaki şehitliğe defnedildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler