Şehit Kubilay için dev katılım

Gericilerin 23 Aralık 1930’da vahşice şehit ettiği Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay ve bekçi arkadaşları Hasan’la Şevki, bugün çeşitli etkinliklerle anılacak. Kubilay’ın şehit edildiği Menemen’de düzenlenecek anma etkinliklerine yurdun dört bir yanından katılım olması bekleniyor.

Yayınlanma: 22.12.2018 - 22:26
Abone Ol google-news

Menemen’deki resmi tören saat 09.00’da başlayacak. Anma programı kapsamında saat 09.30’da gerçekleştirilecek olan Demokrasi ve Laiklik Yürüyüşü, Menemen Metro İstasyonu’ndan başlayacak ve Kubilay Anıtı önüne dek sürecek. Kubilay Anıtı’daki törenin ardından da saat 11.00’de Menemen Cumhuriyet Meydanı’nda açık hava toplantısı yapılacak. Burada CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Birleşik Kamu İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mehmet Balık, Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Süheyl Batum konuşacak.
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehit Asteğmen Kubilay anısına 12.’si düzenlenen “Cumhuriyet Şehitleri Ulusal Koşusu” da Çanakkale Asfaltı Buruncuk bölgesinde saat 08.00’de başlayacak. 10 kilometrelik koşu Kubilay Anıtı önünde sona erecek. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler