Şevket Çoruh'tan Akit'e tepki: O adam benim!
Ankara'daki patlamanın ardından "Hepinizin iktidarı da hırsızlığınız da başkanlığınız da yerin dibine batsın! Hiç biris bir genç kız hayatı etmez" sözleriyle isyan eden vatandaşı hedef gösteren Akit'e oyuncu Şevket Çoruh, Twitter üzerinden tepki gösterdi.
<video:497414>
Ankara'da meydana gelen terör saldırısının ardından, hastanenin önünde Hayat TV'ye konuşan bir vatandaş, "Hepinizin iktidarı da hırsızlığınız da başkanlığınız da yerin dibine batsın! Hiç biris bir genç kız hayatı etmez" sözleriyle isyan etmişti.
Bu isyan Türkiye'nin gündemine otururken, yandaş Akit, gözyaşları içinde bu konuşmayı yapan vatandaşı "Bu adam kim" sözleriyle hedef gösterdi.
Sosyal medyada tepkiyle karşılanan bu habere bir tepki de oyuncu Şevket Çoruh'tan geldi. Çoruh, Akit'in haberini paylaşarak "Benim ben" diye yazdı.
Video Haberler
-
'Bu karar, bir sermaye kontrolüdür'
-
Otoyolda facia: 3 kişi hayatını kaybetti
-
'Kadayıfçı Olcay' cinayetinde yeni gelişme
-
İstenen ceza belli oldu
-
'Tarafıma iletilmiş herhangi bir karar yok'
-
Dere yatağı taştı: 5 ev tedbir amaçlı boşaltıldı
-
Otomobil, ışıkta bekleyen işçi servisine çarptı!
-
CHP'den Melih Gökçek'e 'jelibon' yanıtı
-
Eyüpsultan'da feci kaza: Sürücüler şans eseri kurtuldu
-
Boşanma aşamasındaki eşi ile oğlunu katletti
En Çok Okunan Haberler
-
Motorine indirim geldi: İşte güncel fiyatlar...
-
Bahçeli'nin zor anları
-
Cem Küçük'ten 'istifa ettirildi' iddialarına yanıt
-
Türk Ocakları'ndan Devlet Bahçeli'ye yanıt
-
Emel Sayın, Cüneyt Arkın'ın ölümüyle sarsıldı
-
Enflasyonda en kötüsü mü geliyor?
-
AKP'nin dikkat çeken oy oranı
-
Peker ile Şener arasında restleşme
-
Fotoğraftaki akıl almaz ayrıntı
-
'Malı götür, hırsızlığı yap, Saray arkanda'