Sinead O'Connor 4. kez evlendi

İrlandalı şarkıcı ve söz yazarı Sinead O'Connor Las Vegas'ta dördüncü kez evlendi.

Yayınlanma: 10.12.2011 - 14:10
Abone Ol google-news

Erkek arkadaşı Barry Herridge'a Nevada'da, pembe bir Cadillac'ın arka koltuğunda "evet" diyen ünlü şarkıcı, duygularını "Her kadının isteyeceği inanılmaz bir düğündü. Böyle olağanüstü bir adamla evlendiğim için dünyanın en şanslı kadınıyım" sözleriyle dile getirdi.

Kath Bloom'un "Come here" parçası eşliğinde yapılan düğün töreninde ağladığını söyleyen dört çocuk annesi O'Connor, "Ağladım çünkü, bebeklerimin doğumu bir yana, hayatımın en mutlu günüydü" dedi.

Düğün gününde 45'inci doğum gününü de kutlayan O'Connor, dünyanın dört bir yanından tebrik mesajları gönderen arkadaşlarına ve hayranlarına teşekkür etti.

Sinead O'Connor, üçüncü eşi Steve Cooney'den Mart ayında ayrılmış ve ardından Twitter üzerinden "aşkı aradığını" ilan etmişti, Yeniden evlenmek istediğini katıldığı televizyon programlarında açıkça dile getiren O'Connor, İrlanda'nın Clare bölgesinde düzenlenen Lisdoonvarna "çöpçatan" festivaline de katılmıştı.

"Nothing Compares 2 U" şarkısıyla 90'lı yıllarda dünyaca ünlenen O'Connor, ilk evliliğini müzik yapımcısı John Reynolds, ikinci evliliğini de gazeteci Nicholas Sommerlad ile yaptı.
Duygusal iniş çıkışlarıyla bilinen O'Connor, bu yaz, 6 yaşındaki oğlu Shane'e "iyi bir anne olamadığına" ve "annelikle baş edemediğine" ilişkin açıklamalarıyla gündeme geldi.

Solo albümlerini yanı sıra adını yardım konserleriyle de duyuran O'Connor'ın "How About I Be Me And You Be You" adlı yeni albümünün gelecek yıl Şubat ayında piyasaya çıkması bekleniyor.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler