Slaven Bilic ateş püskürdü

Beşiktaş'ın Torku Konyaspor ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından açıklamalarda bulunanan Slaven Bilic hakemlere tepki gösterdi.

Yayınlanma: 11.04.2014 - 22:44
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ta Torku Konyaspor maçında uzatma dakikalarında yenen golün üzüntüsü yaşanıyor...

Siyah beyazlı takımın teknik patronu Slaven Bilic karşılaşma sonrasında hakemlere tepki gösterdi.

Bilic şunları söyledi:

"İyi bir maç oldu. Oyuncularımı ve rakip oyuncuları tebrik ediyorum. İyi oynamadık ama mücadele ettik. İki takım da sahada her şeyini verdi. Kadın ve çocuklar iyi bir atmosfer yarattı. Ben bu ülkeye çalışmaya geldim. Ben ve ekibim Beşiktaş’ın başarısı elimizden gelenin en iyisini yapmak için 24 saat çalışıyoruz. Bu şekilde puan kaybetmeye tahammül edemiyorum. Birtakım yanlış kararlarla emeğimizin yok olması beni çok üzüyor. Güçlü bir karakterimiz var. Birlik olacağız ve bu durumun üstesinden geleceğiz."

Almeida: 'Hakemin performansı tartışılır'

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Hugo Almeida, takım arkadaşı Tolga'yı gösterdiği perfornans sebebiyle tebrik ederken tıpkı Bilic gibi hakeme tepki gösterdi.

Almeida şunları söyledi:

"Tolga'yı tebrik etmek lazım. Bugünkü skorda çok payı vardı, çok iyi kurtarışları vardı. Hakemin performansı tartışılır. Verilmeyen ofsayt pozisyonu, benim ceza sahası içinde tutulma pozisyonum penaltı. Beşiktaş burada iki puan bıraktı. Seyircisiz bir deplasmandı, herkesin bunu düşünmesi lazım..."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler