UEFA'dan Avrupa Süper Ligi kararı
UEFA Yürütme Kurulu, Avrupa Süper Ligi'ni kuran ve daha sonra geri adım atan 12 kulübe şu an için yaptırım uygulamamaya karar verdi.

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde bugün toplanan UEFA Yürütme Kurulu, Avrupa Süper Ligi'ni oluşturan ve tepkiler üzerine bu hamleyi iptal eden altı İngiliz, üç İspanyol ve üç İtalyan kulübüne şu an için ceza vermemeye karar verdi.
İtalyan medyasından Sky'ın haberine göre UEFA, söz konusu kulüplere tepkili olsa da karar almak için çeşitli organların görüşünü bekleyecek.
Avrupa Süper Ligi Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Manchester City, Manchester United, Tottenham, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Juventus , Milan ve Inter tarafından kurulmuştu. FIFA, UEFA, IOC, İngiliz hükümeti ve taraftarlardan gelen tepkiler, bu 12 kulübe geri adım attırmıştı.
Video Haberler
-
Çöp evde bulunan çocuktan iyi haber
-
Altay'dan Nebati'ye: Haberleri izle
-
Antalya'da banka müdürü rehin alındı!
-
Erdoğan mevsimsel demişti fiyat düşmedi
-
Yunanistan’da yolcu uçağının alçak inişi nefes kesti
-
Daracık sokakta çocuklara dehşeti yaşattı
-
'Bu yapılan alçaklıktır'
-
Otobüs bir anda alev aldı; 74 kişi ölümden döndü!
-
Kaybolan eşi ölü bulundu, 'İçim yanıyor' diyerek gözyaşı
-
Büyükçekmece'de feci motosiklet kazası
En Çok Okunan Haberler
-
Kimlik ve ehliyette yeni dönem!
-
Erdoğan'a kötü haber: Fark attı!
-
Antalya'da banka müdürü rehin alındı
-
Emekli promosyonuna haciz mi geliyor?
-
Demirler İETT otobüsüne düştü
-
Menzil şeyhinin adını taşıyan kişiye özel kıyak
-
Atama kararlarına Nurcu rektörden tepki
-
Trafik sigortası primlerine zam yapıldı!
-
YSK Başkanı'ndan seçim açıklaması
-
En yüksek oran hangi partide çıktı?