Son yolculuğuna uğurlandı!

Galatasaray'ın efsane milli futbolcularından Reha Eken, Teşvikiye Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Yayınlanma: 21.08.2013 - 16:34
Abone Ol google-news

Galatasaraylı Eken'in naaşı, Yeni Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Cenaze namazına Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve yöneticilerin yanı sıra Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve camianın önde gelen isimleri cenaze namazına katıldı. Ayrıca Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, kulüp yönetim kurulu üyeleri Emir Sarıgül, Necati Demirkol, Ebru Köksal, Sedat Doğan, Emir Sarıgül, eski başkanlar Selahattin Beyazıt, Faruk Süren, eski yöneticiler Adnan Öztürk, Ergun Gürsoy, Beşiktaşlı eski yönetici Serdal Adalı, Fenerbahçeli eski futbolcu Ogün Altıparmak da cenazeye katılanlar arasında yer aldı.

Terim, merhum Eken ile ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, "Reha ağabey ile en son hastanede görüşmüştük. Ailelerini de çok iyi tanıyorum eskiden beri. Allah rahmet eylesin. Allah taksiratlarını affetsin, mekanı cennet olsun. Bizim Galatasaray tarihimizin çok önemli Eken kardeşlerinden birisiydi Reha ağabey. O yüzden Galatasaray camiasının da başı sağolsun" dedi.

Öte yandan, Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörlüğü için Fatih Terim ile bugün bir araya gelmesi konusunda, görüşmelerden sonra gerekli açıklamayı yapacaklarını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler