SPK memur alacak

SPK'nın alıma ilişkin duyurusu, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Başvuru formu ve istenen belgeler, en geç 9 Temmuz 2010 tarihinde saat 17.00'ye kadar Kurulun Ankara'daki merkezine gönderilecek.

Yayınlanma: 30.06.2010 - 08:31
Abone Ol google-news

Duyuruya göre SPK'da açık bulunan 2 memur kadrosuna, sözlü sınavla eleman alınacak.
Sınava, ÖSYM tarafından 2008 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı'nda (2008-KPSS Lisans), KPSSP3 puan türünde en az 70 ve üzerinde puan almış olmak kaydıyla başvuruda bulunanlardan en yüksek puanlı 40 kişi katılabilecek. Eşit puan almış olmaları nedeniyle son sıradaki aday sayısının 1'den fazla olması halinde bu adayların tümü sınava çağrılacak. Sözlü sınava üniversitelerin gazetecilik, halkla ilişkiler, halkla ilişkiler ve tanıtım, halkla ilişkiler ve reklamcılık, Türk Dili ve Edebiyatı lisans programlarından mezun olanlar katılabilecek.

Sermaye Piyasası Kurulu görev ve yetkilerini, sınava katılma koşullarını, sınavların yapılış şeklini ve sınavların değerlendirilmesi ile ilgili ayrıntılı bilgileri içeren, sınav broşürü ve başvuru formu, Kurulun Ankara Merkez binasından ve İstanbul Temsilciliğinden alınabilecek. Ayrıca Kurulun internet sayfasından da sınav broşürü ve başvuru formu temin edilebilecek. Başvuru formu ve istenen belgeler, en geç 9 Temmuz 2010 tarihinde saat 17.00'ye kadar Kurulun Ankara'daki merkezine gönderilecek. Kurula yapılan başvurular, sınav komisyonunca değerlendirildikten sonra yarışma sınavına katılabileceklerin isimleri, sınavın tarihi ve yeri kurulun (http://www.spk.gov.tr) internet adresinde ilan edilecek.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler