Süleyman Seba'nın sağlık durumu iyi

Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Beşiktaş Kulübü'nün eski başkanlarından Süleyman Seba'nın genel sağlık durumunun iyi olduğu ve kontrol amacıyla bir gece hastanede kalacağı bildirildi.

Yayınlanma: 20.10.2012 - 09:12
Abone Ol google-news

Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın sağlık durumu hakkında bilgi veren Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Reha Baran, yapılan tetkik ve muayeneler sonucunda Seba'nın genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirterek, kontrol amacıyla bir gece hastanede kalacağını kaydetti.

Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba'nın sağlık durumunun iyi olduğunu ve  22 Ekim Pazartesi günü taburcu edilebileceğini söyledi.

Reha Baran, Süleyman Seba'nın evinde düşmesi sonrası birtakım ağrılar hissettiği için hastaneye başvurduğunu ve kendisine birtakım tetkikler uyguladıklarını kaydetti.

Baran, Seba'nın düşmeden dolayı bir sıkıntı yaşamadığını aktararak, ''Bugün tetkiklere devam ettik. Şu ana kadar yaptığımız araştırmalar sonrasında beyninde veya hayati herhangi bir organında ciddi bir olayla karşılaşmadık. Beyin fonksiyonlarında bir sorun var mı diye daha önce yapmış olduğumuz testlerle karşılaştırdık. Kendisinin bu açıdan bir sıkıntısının olmadığını gördük'' diye konuştu.

 

'Seba'ya 2-3 gün antibiyotik tedavisi yapmayı uygun gördük'

Süleyman Seba'nın düşmesinden ziyade, bazı enfeksiyon parametrelerinin yüksek olduğunu bildiren Prof. Dr. Baran, bunun sonucunda Seba'ya antibiyotik tedavisi uygulamaya karar verdiklerini belirtti.

Reha Baran, onursal başkanın 2-3 gün hastanede kalacağını açıklayarak, şunları kaydetti: ''Süleyman Seba'nın laboratuvar testlerinde ise hafif bir enfeksiyon parametresi dediğimiz bir parametrelerde yükseklik saptadık. Onun için en az 2-3 gün antibiyotik tedavisi yapmayı uygun gördük. Şu anda genel durumu çok iyi. Bugün taburcu etmeyi düşünüyorduk ama evde tedavisinin buradan daha zor olacağını düşünerek, 2-3 gün kadar hastanemizde bazı ilaçları gözetimimiz altında vermek istediğimizden dolayı bizim misafirimiz. Çok önemli bir sağlık sorunu yok. Tedavi edilmesi gereken ufak tefek enfeksiyonlar var, onların da kontrolünü tedaviden sonra yapıp inşallah sağlıklı bir şekilde evine göndereceğiz.''


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler