Terör örgütü El-Kaide'ye yönelik operasyon

İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, terör örgütü El-Kaide'ye yönelik düzenlenen operasyonun sürdüğünü, şüphelilerin öldürme olaylarına da karıştığını bildirdi.

Yayınlanma: 18.12.2008 - 14:33
Abone Ol google-news

İstanbul Emniyet Müdürü İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki Yerleşkesi'nde, İstanbul'un da aralarında bulunduğu 3 ilde terör örgütü El-Kaide'ye yönelik düzenlenen operasyona ilişkin gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bir soru üzerine, ''Operasyonumuz devam ediyor. Bitsin, o zaman açıklama yaparız'' diyen Cerrah, gözaltına alınanların sayısının sorulması üzerine de ''Yeteri kadar gözaltı var ama devam ediyor. Gözaltılarımız, çalışma devam ediyor. Arkadaşlarımız iyi işler çıkardılar, öldürme olayları da var. O konuda açıklama yapacağız'' dedi.

Bir gazetecinin, ''Basında, CIA'den istihbarat geldiği yönünde haber yer aldığını'' belirtmesi üzerine ise Cerrah, ''Biz kendi işimizi kendimiz yaparız. Kendi göbeğimizi kendimiz keseriz'' şeklinde konuştu. Cerrah, İstanbul'daki cami yangınlarına ilişkin soru üzerine de ''O konuda da çalışmamız devam ediyor'' yanıtını verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler