Trabzonspor berabere kaldı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda sahasında Macaristan'ın Videoton takımı ile golsüz berabere kalarak avantaj sağlayamadı.

Yayınlanma: 23.08.2012 - 19:59
Abone Ol google-news

UEFA Avrupa Ligi'nde ilk kez gruplara kalmayı hedefleyen bordo-mavililer, yaklaşık 23 bin seyircisinin desteğine karşın Macar temsilcisi karşısında aradığı golü bulamadı.
Golsüz beraberlikle turu Macaristan'da oynayacağı rövanş maçına bırakan Karadeniz ekibi, 30 Ağustos'ta zorlu bir maça çıkarak gruplara kalma mücadelesi verecek.
Geçen sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında galip gelemeyen bordo-mavililer, Videoton'u da yenemeyerek sahasında taraftarını yine güldüremedi.

KARŞILAŞMADAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Volkan ve Giray sakatlandı

Karşılaşmadan istediği sonuç ile ayrılayamayan Trabzonspor'da Volkan ve Giray olmak üzere 2 oyuncu da sakatlandı. Karşılaşmanın 42. dakikasında ayağına aldığı darbe sonucu sekmeye başlayan Volkan Şen, yerini Yasin'e bıraktı.

İkinci yarıda da sağ bileğini tutan Giray, yedek kulübesine işaret ederek oyundan çıktı. Giray, yerini 74. dakikada Mustafa Yumlu'ya bıraktı.

Yönetim istifa sesleri

Trabzonspor taraftarları karşılaşmanın bitiminin ardından yönetim kurulunu istifa davet etti. Tribünlerin büyük bölümü maçın bitimin ardından kısa bir süre 'yönetim istifa' şeklinde bağırdı.

Bordo-mavili taraftarlar, maçın ardından takım halinde kendi taraftarlarını selamlayan Videotonlu futbolcuları alkışladı.

61. dakikada şov yapılmadı

Trabzonspor taraftarı, 61. dakikada kutlama yapmadı. Bordo-mavili taraftarlar, 'şehitler ölmez, vatan bölünmez' şeklinde bağırarak terör örgütüne tepki gösterdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler