Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası

Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası 6. Ayak yarışları, Kocaeli'nin Körfez Yarış Pisti'nde yapıldı. Yarışlarda, 2007 Supersport Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Super Stock 600CC - A ve Türkiye Motorsporları Federasyonu Kupası kategorilerinde birinci oldu.

Yayınlanma: 19.10.2008 - 13:22
Abone Ol google-news

Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası 6. Ayak yarışları, Kocaeli'nin Körfez Yarış Pisti'nde yapıldı. Kenan Sofuoğlu, Super Stock 600CC - A ve Türkiye Motorları Federasyonu Kupası kategorilerinde birinci oldu.

Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası 6. Ayak yarışlarında SuperStock 100CC - A kategorisinde Yunus Erçelik, SuperStock 100CC - B kategorisinde Celel Hocaoğlu, SuperStock 600CC - A kategorisinde Kenan Sofuoğlu, SuperStock 600CC - B kategorisinde Eray Altıntaş, SuperStock 600CC - C Kategorisinde Evren Alkan, Ümitler Kupası'nda ise Mehmet Yakışıklı birinciliği elde etti.

Yarışlar çerçevesinde gerçekleştirilen Türkiye Motorsporları Federasyonu Kupası'nda ise Kenan Sofuoğlu birinci, Tolga Uprak ikinci ve Emrah Kurdoğlu üçüncü oldu.

Kenan Sofuoğlu, yarış sonrası yaptığı açıklamada, Türkiye Motosiklet Pist Şampiyonası 6. Ayak yarışlarına hem şampiyonaya hem de yarışçılara destek olmak amacıyla katıldığını belirterek, ''Antrenmanlarda yarışçılarla birkaç tur atıp onlara destek olmaya, eksikleri konusunda yardımcı olmaya çalıştım. Türkiye'de yarış düzenlenmediği için çevremdeki insanlarla Türk yarışseverlerle buluşma fırsatı bulamıyordum. Bu yarışla o fırsatı buldum. Çevremdeki insanların da beni özlediğini ve beni görmekten mutlu olduğunu gördüm. Ekibimle birlikte dünya klasmanındaki yarışlara en iyi şekilde hazırlanmaya devam ediyorum'' dedi.

Yarışmalar sonunda dereceye girenlere kupaları verildi.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler