Üç Türk vatandaşı hakkında işlem başlatıldı

Gürcistan, Türközü Sınır Kapısı'ndan geçen üç Türk vatandaşı hakkında işlem başlattı.

Yayınlanma: 08.08.2014 - 10:06
Abone Ol google-news

 

 Ardahan Valisi Ahmet Deniz, Türkgözü Gümrük Kapısı'ndan geçen üç Türk vatandaşı hakkında bazı nedenlerden dolayı Gürcistan yetkilileri tarafından yasal işlem başlatıldığı bildirdi.

Vali Deniz, yaptığı açıklamada, Türközü Sınır Kapısı'nda cumhurbaşkanlığı seçimi için oy verdikten sonra Gürcistan'a geçen 2 Türk vatandaşı hakkında yasal işlem başlatıldığını öğrendiklerini, konuyla ilgili Gürcistan yetkilileri ile görüştüklerini belirtti.

Deniz, şunları kaydetti:

"Arzu Güleç ile Hatice Demirel Kaynar adlı vatandaşlarımız oy kullanıp karşı tarafa geçtikleri sırada aramadan geçmişler. Bu sırada yanlarında çeşitli ilaçlar olduğu gerekçesi ile Gürcistan yetkilileri tarafından pasaportlarına el konulmuş. Sorunun çözümü için büyükelçilik nezdinde görüşme yaptık. Şu an bana olay yeni intikal etti. Gereken neyse yapılacak. Eğer suç teşkil eden bir durum yoksa vatandaşlarımızın bir an önce dönmelerini sağlayacağız"

Deniz, başka bir Türk vatandaşı hakkında da ruhsatsız silah taşıdığı gerekçesiyle işlem başlatıldığını ancak söz konusu işlem için bir şey yapamayacaklarını sözlerine ekledi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler