"Umuyorum uygar bir ortamda bir araya geliriz"

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kendisi hakkında ileri sürdüğü iddialarla ilgili olarak, ''Umuyorum, uygar bir ortamda Melih Bey (Gökçek) ile bir araya geliriz ve tartışırız'' dedi.

Yayınlanma: 04.12.2008 - 14:06
Abone Ol google-news

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu; vefat eden amcası Hüseyin Karabulut'un (103) cenaze törenine katılmak için Tunceli'ye gitti.

Kılıçdaroğlu; bir gazetecinin, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in ''Kılıçdaroğlu ile karşı karşıya gelmem halinde kendisini balon gibi patlatacağım'' ifadesini hatırlatması üzerine, ''Melih bey kendi kişiliğine yaklaşan üslubuyla konuşuyor'' dedi.

Gökçek'in kullandığı üslubu halkın takdirine bıraktığını ifade eden Kılıçdaroğlu, ''Umuyorum uygar bir ortamda Melih beyle bir araya geliriz ve tartışırız'' diye konuştu.

Hacıbektaş Veli Cemevi'nde düzenlenen cenaze törenine katılan Kılıçdaroğlu, amcası Karabulut'un cenazesinin merkeze bağlı Atlantı köyünde toprağa verilmesinin ardından, başsağlığı dileklerini kabul etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler