Ve Sarıgül resmen aday!

Mustafa Sarıgül, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için resmen adaylık başvurusunu yaptı. Basın toplantısı düzenleyen Sarıgül, İstanbulluların değişim istediğini söyledi. Marmaray hakkında da konuşan Sarıgül, projenin Bülent Ecevit ve Devlet Bahçeli imzasıyla geldiğini söyledi.

Yayınlanma: 12.12.2013 - 13:45
Abone Ol google-news

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve Mustafa Sarıgül, basın toplantısı düzenledi. Haftalardır İstanbul'u dolaştığını anlatan Sarıgül, "Yurttaşlarımızın gösterdiği ilgiye alakaya CHP adına ne kadar teşekkür etsem azdır. Bizim anlayışımız asla ötekisi olmayan siyasi parti farkı gözetmeyen tüm İstanbul’u kucaklayan bir anlayıştır" diye konuştu.




Marmaray hakkında açıklamalarda bulunan Sarıgül, Bülent Ecevit ve Devlet Bahçeli'nin imzasıyla gelen bir yatırım olduğunu anlatan Sarıgül, "Metro SHP döneminde İstanbul’a yapıldı. Devletin devamlılığı esastır. 20 yılda dünyanın hangi ülkesinde kaç km metro, yol yapıldı İstanbul’da kaç km yapıldı?" diye konuştu. İstanbulluların bir değişim istediğini anlatan Sarıgül, "Yaptıklarınıza teşekkür ederiz ama biz çok daha iyisini yapacağız" ifadelerini kullandı.

İstanbul'da herkesin trafikle ilgili bir çözüm beklediğini dile getiren Sarıgül, "Trafikle ilgili Sarıgül konuşmayacak, Sarıgül'ün kadrosu konuşacak" dedi.

Bütün aday adaylarına başarı dilediğini söyleyen Sarıgül, toplu taşıma araçlarında ilgiyi gördüğünü ifade ederek, "Bu konudaki takdirler değerlendirmeler önce CHP’li, üye arkadaşlarımın sonra da İstanbullun yurttaşlarımındır" diye konuştu.

İŞTE SARIGÜL'ÜN ADAYLIK DİLEKÇESİ


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler