Yağışa dikkat

Türkiye'nin kuzey, batı ve iç kesimlerinde görülecek yağışların, Marmara'nın doğusu, Kıyı Ege ile Antalya ve Isparta çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Yayınlanma: 25.11.2010 - 07:00
Abone Ol google-news

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar genellikle güney ve güneybatı(Lodos), yurdun güneydoğu bölgelerinde doğu ve güneydoğu yönlerden orta kuvvette, sabah saatlerinde Marmara'da kuvvetli(40-60 km/saat) olarak esecek.

Kuvvetli yağış uyarısı

Ülkemizin kuzey, batı ve iç kesimlerinde görülecek yağışların, Marmara'nın doğusu (İstanbul, Bursa, Kocaeli, Yalova, Sakarya, Bilecik ve Balıkesir), Kıyı Ege (İzmir, Aydın ve Muğla) ile Antalya ve Isparta çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı(sel, su baskını vb.) tedbirli olunması gerekiyor.

Sis ile buzlanma ve don olayı uyarısı

Gece ve sabah saatlerinde Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı, çevrelerinde buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ulaşımda aksamalar vb.) ayrıca rüzgarın, bu sabah saatlerinde Marmara'da güney ve güneybatı (Lodos) yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek (Ulaşımda aksamalar, soba zehirlenmesi vb.) olumsuzluklara karşı tedbirli olunması gerekiyor.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon