Yahoo’dan Gmail desteği geldi

Yahoo Mail, geçtiğimiz aylarda Hotmail, AOL ve Outlook desteğini duyurmuştu. Şimdi ise Gmail desteği ile görüldü. Yahoo artık Gmail ile de uyumlu. Detayları haberimizde.

Yayınlanma: 14.12.2015 - 23:05
Abone Ol google-news

En eski ve en popüler e-posta servislerinden biri olan Yahoo, şu sıralar e-posta konusunda önemli yeniliklere imza atıyor. Servis, geçtiğimiz aylarda üçüncü parti e-posta servislerine destek vermeye başlamıştı. Hem web hem de mobil uygulaması üzerinden verilen desteğe şimdi yeni bir servis daha eklendi.


Yahoo Mail kullanıcıları artık Gmail hesaplarını da Yahoo’ya dahil edebilecek. Böylece tek bir sayfa üzerinden tüm e-posta hesapları kontrol edilebilecek. Yahoo, Gmail, Outlook ve AOL e-posta hesaplarınızı Yahoo üzerinden tek sayfada kontrol edebilirsiniz. Söz konusu özellik aynı zamanda Yahoo Mail mobil uygulaması üzerinden de kullanılabiliyor.
Tüm Gmail postalarınızı ekleriyle birlikte Yahoo üzerinden yönetmenin yanı sıra aynı zamanda Gmail kişileri de Yahoo ile entegre olabiliyor. İki e-posta hesabınız varsa, Yahoo sizin için oldukça cazip bir hale geldi. Android ve iOS uygulamalarının da anında güncellenmesiyle bu özellik kısa sürede yaygınlaşacaktır. Aşağıdaki video ise Yahoo tarafından yeni özelliği duyurmak için yayınlandı.

DJI, dronelar için termal kamera duyurdu!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler