Yeni Microsoft haber uygulaması yayında

iOS ve Android telefonlara MSN.com’un içeriğini getiren ve okuma deneyimi sunan yeni Microsoft Haber uygulaması kullanıma sunuluyor.

Yayınlanma: 29.06.2018 - 13:25
Abone Ol google-news

Microsoft, yıllar önce MSN.com isimli haber servisini hayata geçirmişti. Bu yenilik internetin henüz çok da popüler olmadığı 1995 yılında kullanıcılara sunulmuş, ardından gelen yıllarda MSN Messenger adında kişisel haberleşme uygulaması yayınlanmıştı. Şimdi ise Microsoft Haber uygulaması karşımızda!

Microsoft Haber uygulaması, dünyaca ünlü ve güvenilir haber kuruluşlarıyla çalışarak dünyadaki birçok gazetecinin haberlerini toplayıp bir araya getiriyor ve farklı kaynaklardan haberler sunuyor.

Microsoft Haber bir haberden diğerine, bir bölümden başka bir bölüme yönlendirerek çeşitli alanlarda bilgi sahibi olmanızı kolaylaştırmak üzere tasarlandı.İlgilendiğiniz alanlarda, haber, kişisel finans, spor gibi farklı kategorilerde yeni gelişmeleri kolayca takip edebiliyorsunuz.Karanlık ortamlarda okumak için karanlık mod özelliğini de içeren sade tasarımı, makaleleri rahatça okumanızı sağlıyor.(Hürriyet)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler