Yeşilköy'de restoran yangını: 3 ölü

İstanbul Yeşilköy'deki bir restoranda çıkan yangında 3 kişi yanarak can verdi.

Yayınlanma: 07.04.2011 - 06:12
Abone Ol google-news

Bakırköy Yeşilköy Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan "GreenVillage" adlı restoranda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangında restoranın bekçisi Niyazi Sevim (56), komi Hüseyin İnanç (17) ve ziyarete gelen arkadaşları Ercan Tercan (40) yanarak ve dumandan zehirlenerek yaşamını yitirdi.

Yeşilköy İstasyon Caddesi Numara 51'de bulunan "GreenVillage" adlı ilk iki katı restoran, üçüncü katı da aynı işletmeye ait video oyun salonu olan binanın son katından saat 03.30 sıralarında alevler yükseldi. Çevredekilerin ihbarı ile bir süre sonra olay yerine gelen Bakırköy itfaiyesi alevlere müdahale etti. Ancak itfaiye yetersiz kalınca çevre ilçelerden takviye ekip istendi. Yangın yaklaşık bir saatte kontrol altına alınırken, 3'üncü kat tamamen yandı.
 

Oyun salonunda yandılar

Yangını kontrol altına alan itfaiye ekipleri, son kattaki oyun salonuna çıktıklarında 3 kişinin cesedi ile karşılaştı. Polis, bir kişinin tamamen yandığını diğer iki kişinin cesedinde ise kısmen yanık olduğunu söyledi. Cesetler savcılık incelemesi için olay yerinde bekletilirken, yangının çıkış nedeni ile ilgili araştırma sürüyor.

 

Cesetler, Adli Tıp Kurumu'na götürüldü

Yangında hayatını kaybeden 3 kişinin cesedi, Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Yeşilköy İstasyon Caddesi üzerinde 3 kişinin hayatını kaybettiği binanın 3. katındaki yangına ilişkin Cumhuriyet savcısı ve polisin incelemeleri tamamlandı. İncelemelerin ardından olayda hayatlarını kaybeden Niyazi Sevim (56), Hüseyin İnanç (17) ve Ercan Tercan'ın (40) cesetleri, Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.Yangının çıktığı oyun salonunda haftanın 3 günü çalıştığı öğrenilen ve kamuoyunda ''Medyum Keto'' olarak tanınan Hacı Aydoğan da olay yerine gelerek konu hakkında bilgi aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler