Yıldızlar fantezilerinize yön veriyor

İlişkiye heyecan katın. Sadece evlilikler değil, bazen ilişkiler de monotonlaşabilir.

Yayınlanma: 08.04.2011 - 10:40
Abone Ol google-news

Aranızdaki heyecanı ilk günlerdeki haline geri getirmek için aranızda yarattığınız ve sadece ikinizin anlayabileceği fantezi cümleler hayatınızı canlandırabilir.


Koç burcu

Şifreyi Kırmak ilişkinizde yer etmiş bazı sinyallere sahip olmak, birlikte olmaya hazır olduğunuzu gösterdiğinden monotonlaşmış ilişkileri tutkulu bir hale getirebilir. Herhangi bir sebeple sevgilinizden geçiştiren yanıtlar alıyorsanız sizden kısa vadede uzaklaşabileceğini unutmayın. Fanteziler ilişkiyi besler.


Boğa burcu

Hoşluğunu karşısındaki ayartmak için sonuna kadar kullanır. Boğa burçlarının fantezileri konusunda acelesi vardır. Hiçbir tabu yoluna çıkamaz, yaşamak istediği her ne varsa bunu rahatlıkla dile getirir. Fantezi düşkünü biriyseniz yaşadınız. Nerede duracakları, konusunda ustadır. Sizi kendileri gibi önemserler.


İkizler burcu

Sevgiliniz stresliyse veya kendinizi biraz beğenmediğinizi hissediyorsanız,  şifreli cümlelerle birbirinizi havaya sokabilirsiniz. Bunlar aslında belki de sevişmek istemeyen bünyelerinizi baskı altına sokmayacağı gibi, reddedilme acısını da hafifletecektir. Şifrelerle konuşmanın kötü yanları yok.
 

Yengeç burcu

Önemli olan iki kişinin de birlikte olmayı istemesi, kilit nokta bu... Tabii bir de sık sık biraraya gelebilmek için seyahat etmeye hazırlıklı olmaları! Bir cumartesi gecesi küvette tembellik yapmak pek erkeklere göre olmasa da, Yengeç erkeğinin başbaşa kalmak ilgisini çekebilir

 
Aslan burcu

Sevgilinizle veya eşinizle romantik bir gece geçirmek istediğinizde gözlerinin içine bakarak onu istediğinizi söylemek herhangi bir mutlulukdan çok daha kuvvetli bir etki yaratacaktır. Ayrıca şu kuralı aklınızda tutun: Seçtiğiniz kelimeler, klasik yöntemleri tamamıyla değiştirmemeli!

 

Başak burcu

Çoğu zaman konuşmalarınızla ilişkinizde işleri yoluna koyduğunuzu düşünüyor olabilirsiniz. Peki ya bir fantezi braberliğiniz olmazsa sevgilinizi kendinizden uzaklaştırıyorsanız? İlişkide sarf edilen bazı flörtüz kelimeler, çok zararsız gözükseler de mutluluk yaratabiliyorlar.

 

Terazi burcu

Teazi dengeyi seven burçtur. Evet bazıları ayrılıkla sonuçlansa da yıllar boyu mutlu bir şekilde birlikte olmayı başarabilmiş olanları da var aralarında. Kısacası böyle zor zamanlarda kadınerkek biraraya gelip, fantezilerini yüzyüze konuşabilmeleri için kilometreler aşmaları gereken çiftlerin bu tip kriz anları ile başa çıkmışlardır
 

Akrep burcu

Akrep burçları yatak odaları ile meşhurdur Acaba Neler Yapabilirsiniz? Her an iletişimde, olmaya çalışın, eşinizle veya sevgilinizle Mesela bir yandan telefonla konuşurken bir yandançalışabilirsiniz. Ya da internette sürekli online kalıp onunla sohbet edebilirsiniz
 

Yay burcu

Her çiftin ilişkileri farklı olsa da hepsinin benzer yanları vardır. Şehvetli Yaylar Birçok ilişkisi kovalamacayla başlar. Gece kulübü ya da bir kafede birbirinizi fark ettiğiniz ilk anda onu elde etme dürtüsüyle baş başa kalırsınız. Fantezilerini her evrede flört, bakışma ve ışık saçma durumu oldukça yoğun yaşarlar.

 
Oğlak burcu

Oğlak Erkeklere bu dönemde çok iş düşer. Güçlerini ve statülerini kullanarak kadınları etkilemek isterler. Kadınlar ise fiziksel görünümleri üzerine yoğunlaşarak karşılarındaki erkeği etkilemeyi tercih ederler. Bazen bu evredeki ilişkiler flörtöz tavırlarıla belirgin bir hal alabilir”
 

Kova burcu

Kova erkeklerini baştan çıkaran kokulardan birinin size aitolduğudur. Ama bu parfümünüz değil, ten kokunuz. Kendinize has kokunuz doğurganlığınız konusunda ona bazı mesajlar gönderiyor. Bu da bilinçaltından onun üretken içgüdülerine sesleniyor. zaman zaman parfümsüz teninizi koklamasına da izin verin.

 
Balık burcu

Eğer uzun yıllar ilişkiyi yürütmeye karar verirseniz, “sıradan” çiftlerle karşılaştırınca ilişkinizin ne kadar özel ve sağlam olduğunun farkına varabilirsiniz. Çünkü siz aranızda fantezilerinizle modern hayatın tüm dikkat dağıtan unsurlarına rağmen birlikte kalmayı başarabilirsiniz... Az şey mi bu?
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler