YÖK, rektörleri Antalya'da bilgilendirecek

YÖK, yeni atanan rektörleri bilgilendirmek amacıyla Antalya'da 3 günlük seminer düzenleyecek. Seminerde bazı eski rektörler deneyimlerini aktaracak. Maliye ve Milli Eğitim bakanlıkları ile Devlet Planlama Teşkilatı, TÜBİTAK ve YÖK uzmanları ilgili kurumlarla ilişkilerinde rektörlere bilgi sunacak.

Yayınlanma: 22.10.2008 - 08:43
Abone Ol google-news

 Yükseköğretim Kurulu (YÖK), üniversitelere yeni atanan rektörleri, çeşitli konularda ''bilgilendirmek'' amacıyla seminer düzenleyecek.

Yeni kurulan üniversitelere atananlar başta olmak üzere rektörlüğe yeni seçilenler, Antalya Side'de Ankara Üniversitesi'nin sosyal tesislerinde bir araya gelecek. Rektörler, 24-26 Ekim arasında hem tanışacak hem de bundan sonra ilişki kuracakları kamu kurum ve kuruluşları hakkında bilgilendirilecek.

Seminere YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan ile YÖK Yürütme Kurulu üyeleri de katılacak. Özcan, seminerin açılışında bir konuşma yapacak. Seminerde bazı eski rektörler deneyimlerini aktaracak. Maliye ve Milli Eğitim bakanlıkları ile Devlet Planlama Teşkilatı, TÜBİTAK ve YÖK uzmanları ilgili kurumlarla ilişkilerinde rektörlere bilgi sunacak.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 9 Eylül 2008'de yeni kurulan 23 üniversiteye, 5 Ağustos 2008'de ise eski bazı üniversitelere rektör atamıştı.
 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler