En Çok Okunanlar
Tutuklanan Furkan Bölükbaşı'nın ifadesi ortaya çıktı
'Cumhurbaşkanına suikast ve fiili saldırı' suçundan tutuklanan AKP'li Furkan Bölükbaşı, savcılık ifadesinde paylaşımı kendisinin yapmadığını söyledi. AKP'nin içinde büyüdüğünü "17/25 Aralık ve 15 Temmuz hain darbe girişimlerinde tereddütsüz bir şekilde Cumhurbaşkanımızın yanında yer aldım. 15 Temmuz'da üzerime mermiler yağarken darbecilerle fiziksel olarak mücadele ettim" dedi.
Mehmet Pehlivan'a akıl dışı suçlama: 'İyi savunma yapmak, delil toplamak'
İBB soruşturması kapsamında tutuklu bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun avukatı, tutuklu Mehmet Pehlivan hakkında iddianamedeki suçlama dikkat çekti. Suçlamada "Müvekkili olan şüphelinin lehine en iyi savunmayı yapmak, sanığın lehine olan delillerin toplanmasına yardımcı olmak" ifadeleri yer aldı.
İmamoğlu'na 2 bin 352 yıla kadar hapis istemi!
Son dakika gelişmesi... İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’in gazetecilerle gerçekleştireceği duyurulan toplantı saat 14.30 itibarıyla başladı. Gürlek, 8 aydır beklenen 'İBB soruşturması'na ilişkin iddianamenin hazır olduğunu duyurdu. İddianamede İmamoğlu için 2 bin 352 yıla kadar hapis istendi. İddianame 40. Ağır Ceza Mahkemesi’ne sunuldu.