Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
13°C Az bulutlu İstanbul
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Dolar 43,80
Euro 51,52
Sterlin 58,80
Bitcoin 4.841.076,34
Gram Altın 7.069,50
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler demir yumruk operasyonu
Soylu '1,5 yıldır ilmek ilmek dokuduk' demişti Soylu '1,5 yıldır ilmek ilmek dokuduk' demişti Demir çelik sektöründe paravan şirketler üzerinden kamuyu zarara uğrattığı iddia edilen firmalara yönelik ‘Demir Yumruk’ operasyonu kapsamında açılan 8’i tutuklu 46 sanığın yargılandığı ikinci davada, aralarında Fenerbahçe eski yöneticilerden Hulusi Belgü ile örgüt lideri olmakla suçlanan iş insanı Hüseyin Eryılmaz’ın da bulunduğu 8 tutuklu sanık tahliye edildi. Böylece İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Bir buçuk yıldır ilmek ilmek dokunan bir operasyon" dediği operasyonda tutuklu sanık kalmamış oldu.
'Demir Yumruk' operasyonunda 3'üncü dava açıldı 'Demir Yumruk' operasyonunda 3'üncü dava açıldı Ankara merkezli 29 ilde düzenlenen ve 29 şüphelinin tutuklandığı 'Demir Yumruk' soruşturması kapsamında 3’üncü dava, 136 şüphelinin bulunduğu Melih Karabacak grubuna açıldı.
'Demir Yumruk' davasında ara karar 'Demir Yumruk' davasında ara karar Demir çelik sektöründe paravan şirketler üzerinden kamuyu zarara uğrattığı iddia edilen firmalara yönelik "Demir Yumruk" soruşturmasında ara karar açıklandı. Erol Eşrefoğlu'nun da aralarında bulunduğu tutuklu sanıkların tutukluluk halinin devamına karar verildi.
Hakimle sevgili çıkmıştı: Hakimle sevgili çıkmıştı: Türkiye'nin gündemine oturan Demir Yumruk Operasyonu'ndaki skandallar bitmiyor. Örgütün 3 liderinden biri olan Hüseyin Eryılmaz'ın, İskenderun hâkimi C.S. ile sevgili olduğu ortaya çıkmıştı. Ortaya çıkan akılalmaz olayın yankıları sürerken başka bir hakimin daha Eryılmaz ile yazışmaları ortaya çıktı.
'Demir Yumruk' operasyonuyla ilgili paylaşımlara inceleme 'Demir Yumruk' operasyonuyla ilgili paylaşımlara inceleme Demir çelik sektöründe, sahte faturalarla kamuyu 25 milyar TL zarara uğratan firmalara yönelik başlatılan "Demir Yumruk" operasyonuna ilişkin yapılan 'paylaşımlar' için harekete geçildi. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, 'bazı şüpheli ifadelerinin FETÖ'ye servis edildiği' belirtildi.
'Demir Yumruk’ operasyonunun şifresi çözüldü 'Demir Yumruk’ operasyonunun şifresi çözüldü ‘Demir Yumruk’ operasyonunun şifreleri çözüldü. Zanlıların kendi paravan şirketleri üzerinden kaşe basarak tahsilatı yapılan çeklere Kuran şeklinde kod koyduğu ve faturalı işlemi “A’dan ver”, faturasız işlemi ise “B’den ver” şeklinde şifreledikleri ortaya çıktı.
Hüseyin Eryılmaz da aralarında Hüseyin Eryılmaz da aralarında Demir Yumruk Operasyonu kapsamında aralarında örgüt liderlerinden Hüseyin Eryılmaz’ın da bulunduğu 10 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

En Çok Okunanlar

CHP'li belediye başkanı hastaneye kaldırıldı
CHP'li belediye başkanı hastaneye kaldırıldı CHP'li Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, kalp krizi kalp krizi şüphesiyle hastaneye gitti. Köse hastanede hastanede anjiyo olurken, tedavisi yoğun bakımda devam ediyor.
İstanbul'da şoke eden olay... Sabah uyandığında dişleri yoktu: Gerçek 'röntgen'de çıktı!
İstanbul'da şoke eden olay... Sabah uyandığında dişleri yoktu: Gerçek 'röntgen'de çıktı! İstanbul’da 45 yaşındaki bir kadın, sabah uyandığında kaplama dişlerinin yerinde olmadığını fark etti. Hastanede çekilen röntgen filminde üçlü kaplama köprüsünün akciğerine kaçtığı ortaya çıktı. Uzmanlar, bu tür vakaların hayati risk taşıdığı uyarısında bulundu.
Satışı yasaklandı, piyasadan toplatılıyor!
Satışı yasaklandı, piyasadan toplatılıyor! Ticaret Bakanlığı, TAYGA adlı mobilya markasına ait iki farklı masanın satışını yasaklama kararı aldı. Güvensiz olarak işaretlenen ürünler, piyasadan toplatılacak.
 İlk kez oy kullanacak gençlerin tercihi belli oldu
İlk kez oy kullanacak gençlerin tercihi belli oldu PİAR Araştırma’nın 2028 seçimlerinde ilk kez oy kullanacak 15-20 yaş grubuyla yaptığı ankete göre, genç seçmenlerin parti tercihinde CHP ilk sırada yer aldı. Gençlerin en beğendiği milletvekillerinde ise Mahmut Tanal öne çıktı.
O hamle Türkiye'nin kaderini değiştirecek!
O hamle Türkiye'nin kaderini değiştirecek! Küresel ekonomide dengeler değişirken Çin, para birimi yuanı rezerv para haline getirmek için hamlelerini hızlandırdı. Doların yıllardır süren hakimiyetini hedef alan bu stratejiyle birlikte Türkiye’nin de dahil olduğu finansal işbirlikleri ve Çin tahvilleri yeni dönemin en kritik başlıkları haline geldi. Peki Çin Yuanı'nın rezerv para haline gelmesi küresel ve Türkiye ekonomisini nasıl etkiler? İşte ayrıntılar...
5 kişi tutuklandı, 12 kişiye adli kontrol!
5 kişi tutuklandı, 12 kişiye adli kontrol! Son dakika gelişmesi... Ünlülere yönelik gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonlarında adliyeye sevk edilen 21 kişiden aralarında Murat Dalkılıç, Kaan Tangöze, Kemal Doğulu ve İsmail Hacıoğlu'nun olduğu 4 kişi serbest bırakıldı. Barış Talay, Dilara Kırmıt, Ramazan Bayar, Tolga Kulakçı, Tolga Sezgin tutuklandı.
Juventus'tan Kenan Yıldız kararı!
Juventus'tan Kenan Yıldız kararı! UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 play-off turunda Galatasaray'a 5-2 yenilen Juventus'un ligde oynayacağı Como maçı öncesinde Kenan Yıldız hakkında kritik bir karar verdiği iddia edildi.
Yavaş'tan operasyon, Dervişoğlu'ndan ittifak açıklaması
Yavaş'tan operasyon, Dervişoğlu'ndan ittifak açıklaması Son dakika haberi... Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu'nu ziyaret etti. Ziyaret sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yavaş, operasyon iddialarına ilişkin, "Ankara'da operasyon yapılacaksa kime yapılacağı bellidir" dedi. Dervişoğlu ise ittifak iddialarına yönelik, "Bizim İYİ Parti olarak şu ana kadar, özellikle seçimlerden sonra başka siyasi partilerle yapmış olduğumuz bir ittifak görüşmesi yok" şeklinde konuştu.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye