3. Yaş Üniversiteleri Şenliği, gençlik enerjisi yaydı
İzmir genelinde ileri yaşlı bireylere yönelik faaliyet gösteren 3. Yaş Üniversiteleri, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Ege Geriatri Derneği iş birliğiyle Kültürpark’ta 7-8 Mayıs tarihlerinde düzenlenen 3. Yaş Üniversiteleri Şenliği’nde buluştu. İzmir Büyükşehir Belediyesi 3. Yaş Yaş Üniversitesi öğrencilerinin de katıldığı şenlik, renkli görüntülere sahne oldu. Sağlıklı ve aktif yaş almak için hayat boyu öğrenme felsefesini benimseyen İzmir’in ileri yaşlı yurttaşları, gençlik enerjisi yayarak keyifli bir gün geçirdi.
En Çok Okunanlar
Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'tarihi' çağrı
CHP lideri Özgür Özel, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında direkt olarak Kılıçdaroğlu'na seslenen Özel, "kurultay" çağrısı yaparak, "Bu ülkeye sandığı, demokrasiyi getirmiş bir partinin bu ayıptan derhal ama derhal kurtulması lazım. Kemal Bey'e partimiz adına bu tarihi çağrıyı yapıyorum" ifadelerini kullandı. Özel, kürsüden inerken "Ya bir yol bulacağız, ya bir yol açacağız!" dedi.
Olağanüstü kurultaya tedbir, olağan kurultaya tatil bahanesi
CHP’de olağanüstü kurultay sürecini kurultay davasıyla ilgili tedbir kararı nedeniyle başlatamadığını savunan butlan yönetimi, “tatil” nedeniyle de olağan kurultay sürecini Eylül’de başlatacağını açıkladı. Olağanüstü kurultay imzalarının ise hâlâ incelendiği belirtildi.
6 şirkete el konuldu, 10 şirkete kayyım atandı
Son dakika haberi... Adalet Bakanı Akın Gürlek, akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren bir şirket yapılanması üzerinden sahte fatura ve hayali ihracat işlemlerinin yapıldığının tespit edilmesi üzerine düzenlenen operasyonda, 6 şirkete el konulduğunu, 10 şirkete kayyım atandığını, 27 zanlı hakkında adli işlem başlatıldığını bildirdi.