EURO 2016: Portekiz tarihinde bir ilki yaşadı!
Türkiye'nin masa başında kaybedip, sahaya ayak bastığı bir turnuva oldu 2016 Fransa. Ev sahipliği hakkını final turunda 7-6 oylama sonucu ile Fransızlara kaptırdık. Mucizevi bir şekilde 'en iyi üçüncü kontenjanından' dahil olduğumuz organizasyon, prim tartışmaları ve milli takımdaki gerilimlerle hatırlanıyor.
En Çok Okunanlar
MEB ismini hızla sildi:
İstanbul merkezli 5 ilde düzenlenen FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alınan 81 şüpheli arasında Tuzla İlçe Millî Eğitim Müdürü Metin Çangır’ın da bulunduğu ortaya çıktı. İktidara yakınlığıyla bilinen Eğitim Bir-Sen’de uzun süre yöneticilik yapan Çangır’ın gözaltına alınmasının ardından, Millî Eğitim Bakanlığı ismini kurumsal internet sitesinden apar topar kaldırdı.
İstanbul'da hakimi silahla vuran savcı tutuklandı!
Hakim Aslı Karaman’ı silahla vurarak yaralayan ve gözaltına alınan savcı Muhammed Çağatay Kılıçaslan sabah saatlerinde Çağlayan Adliyesi’ne getirildi. Kılıçaslan’ın ifadesi özel soruşturma bürosunda başsavcı vekili tarafından alındı. Kılıçaslan, “kasten insan öldürmeye teşebbüs” suçundan tutuklandı. Öte yandan hakim Kahraman, yaralı olarak kaldırıldığı hastaneden taburcu edildi.
'Siyon'un Kanadı' bilinmeyen bir noktaya götürüldü!
İsrail basını, Çarşamba günü yaptığı haberlerde, Başbakan Binyamin Netanyahu’ya ait uçağın, olası bir saldırıya karşı ülke dışına çıkarıldığını öne sürdü. Kararın, ABD ile İran arasındaki gerilimin yükseldiği ve ABD Başkanı’nın Tahran’a yönelik 'vurabiliriz' mesajı verdiği bir dönemde alınması dikkat çekti.