Cumhuriyet
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet'in Egesi Kültür Sanat Gurme Yerel Gündem Eğitim Bilim ve Teknoloji Sürdürülebilirlik eGazete Resmi İlanlar
Gündem Yazarlar Siyaset Ekonomi Dünya Spor Yaşam Cumhuriyet TV Reklamsız Cumhuriyet Cumhuriyete Özel
Cumhuriyet Daily
Cumhuriyet TV
Cumhuriyet'in' Egesi
Cumhuriyet Kitap
Cumhuriyet Pazar
Pazar Yazıları
Gurme
Keşfet
Bütün Cumhuriyet arşivi her yerde ve her an yanınızda! İster telefondan, ister bilgisayardan.
  • Cumhuriyet Arşiv
  • 1930 Yılından Bugüne
  • 5.485.115+ Haber Kupürü
App Store Google Play
50 BİN +
İndirme
Size En
Uygun Paketi
Seçin
4.5
değerlendirme
Abonelik
Seçeneklerini
İnceleyin
Edebiyatın ve Kültürün Nabzı

Kitap dünyasına açılan kapınızı aralayın! En sevdiğiniz kitapları indirimli fiyatlarla keşfedin ve hayal gücünüzü genişletin.

İncele

Menü

Giriş Yap Kayıt Ol
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Resmi İlanlar
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Pazar
Sürdürülebilirlik
Cumhuriyet Kitap
Gurme
Sağlık
Bilim ve Teknoloji
Moda
Eğitim
Gezi
Çevre
Otomotiv
İş Dünyası
Astroloji
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
Cumhuriyet
Cumhuriyete Özel Giriş Yap
Cumhuriyet Daily Cumhuriyet TV Cumhuriyet'in Egesi Cumhuriyet Kitap Cumhuriyet Pazar Pazar Yazıları Gurme Keşfet
eGazete Giriş
Okuma Listem
Gündem
Yazarlar
Çizerler
Siyaset
Ekonomi
Dünya
Spor
Yaşam
Cumhuriyet'in Egesi
Kültür Sanat
Cumhuriyet Kitap
Moda
Cumhuriyet Pazar
Gurme
Bilim ve Teknoloji
İş Dünyası
Haberler Gönül Boran Özüpak
EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, CHP'den milletvekili adayı oldu EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, CHP'den milletvekili adayı oldu Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Federasyonu Başkanlığı’ndan istifa eden Gönül Boran Özüpak, İstanbul milletvekili adaylığı için CHP’ye başvurdu. CHP Eyüp İstanbul İlçe Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Özüpak, "Dik durduk, eğilmedik. İnandığım davamdan asla pes etmedim. Artık bu sözleri milletin kürsüsünden anlatarak mücadeleye devam etme kararı aldım" dedi.
EYT'liler: İktidarla seçimde görüşeceğiz EYT'liler: İktidarla seçimde görüşeceğiz Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu (EYT), iktidarın yaptığı düzenleme ile yeni mağduriyetler çıktığını belirterek dün bir basın açıklaması yaptı.
EYT Federasyonu Başkanı Cumhuriyet TV'de EYT Federasyonu Başkanı Cumhuriyet TV'de Milyonların beklediği EYT 28 Şubat günü TBMM'de kabul edildi ve yasalaştı. Dört maddelik teklifte çözüm bulunamayan staj günü ve prim süresi gibi noktalar eleştiriliyordu. Cumhuriyet TV'ye konuşan EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak, EYT'ye dair çözülemeyen noktaların "yeni bir mağdur grubu" oluşturacağını ifade etti.
EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak kimdir? Gönül Boran Özüpak kaç yaşında? EYT Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak kimdir? Gönül Boran Özüpak kaç yaşında? Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda EYT yasa teklifinin görüşmeleri başladı. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Gönül Boran Özüpak kimdir?
Seçim oyuncağı olmayacaklar Seçim oyuncağı olmayacaklar Seçim yaklaştıkça emeklilikte yaşa takılanlarla (EYT) ilgili yeni bir formül ortaya atılıyor. EYT’lilere göre tek formül, 1999’da çıkan yasanın geriye dönük mağduriyet yaratan maddesinin iptal edilmesi. “Seçim malzemesi” olarak kullanılmak istemeyen EYT’liler, “vaat değil icraat” bekliyor.
EYT Federasyonu başkanı Özüpak: EYT'liler icraatta kalacaksa 'geçmiş olsun' diyeceğiz EYT Federasyonu başkanı Özüpak: EYT'liler icraatta kalacaksa 'geçmiş olsun' diyeceğiz Gönül Boran Özüpak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya paylaşımıyla EYT’lilerin yine gündemde olduğunu belirterek, “İktidar partimizin çözüm önerisinin gerçekten icraat mı, vaat mı olarak sunulacağını hep birlikte göreceğiz. Bu süreç artık bir icraatta kalacaksa, bir 3600 ek gösterge gibi 4 buçuk yılda tamamlanacaksa ‘geçmiş olsun’ diyenler olacağız. Çünkü beklemeye tahammülümüz kalmadı” dedi.

En Çok Okunanlar

'Devletin imkanlarını cinayeti örtbas için kullandılar'
'Devletin imkanlarını cinayeti örtbas için kullandılar' İYİ Parti Grup Başkanvekili Turhan Çömez, 'Gülistan Doku' soruşturmasıyla ilgili açıklamasında dönemin valisi Tuncay Sonel'in oğluna işaret ederek "Uyuşturucu kullanan oğlu, Gülistan Doku’ya bu odada tecavüz ediyor. Daha sonra Uzi marka bir silahla kafasından vurarak öldürüyor ve Pertek ilçesine bağlı bir köyde gizlice gömüyor. Bu korkunç cinayetin izlerini yok etmek için devletin tüm imkânları devreye sokuluyor" dedi.
İsrailli analistten dikkat çeken iddia
İsrailli analistten dikkat çeken iddia İsrail'de yayımlanan Maariv gazetesinde yer alan bir analizde, İran’ın sahneden çekilmesiyle oluşan güç boşluğuna dikkat çekilirken, Türkiye ve Pakistan'ın, Tel Aviv yönetiminin olası yeni rakipleri olarak öne çıktığı öne sürüldü. Gazze savaşı, Suriye rekabeti ve artan siyasi gerilim ise bu ihtimali besleyen başlıca unsurlar olarak öne çıkarıldı.
'Gülistan Doku' soruşturmasında çelişkili savunma
'Gülistan Doku' soruşturmasında çelişkili savunma Tunceli'de Gülistan Doku'nun kaybolmasına ilişkin yürütülen soruşturmada tutuklanan, dönemin Tunceli Valisi'nin oğlu Mustafa Türkay Sonel, Doku’yu tanımadığını iddia edip suçlamaları reddetti. Ancak dosyada yer alan baz kayıtlarına ilişkin açıklamaları ise dikkat çekti.
Mansur Yavaş'a bir soruşturma izni daha
Mansur Yavaş'a bir soruşturma izni daha Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve 11 belediye çalışanı hakkında bir soruşturma izni daha verildiği iddia edildi. Soruşturmanın Ankara Etimesgut İstasyon Caddesi için düzenlenen "Alternatif Yol Projesi Sanat Yapıları Yapım İşi" ihalesiyle ilgili olduğu öne sürüldü.
İptal edilen golde ofsayt kararı doğru mu?
İptal edilen golde ofsayt kararı doğru mu? Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın Gençlerbirliği'ni 2-1 yendiği maçta Leroy Sane'nin iptal edilen golü damga vurdu. Eski hakemler, Gençlerbirliği-Galatasaray maçının tartışılan pozisyonlarını değerlendirdi.
İstanbul Tabip Odası seçiminde gergin anlar...
İstanbul Tabip Odası seçiminde gergin anlar... İTO, Yönetim Kurulu seçimini bugün tamamladı. Seçim 106 sandıkta yapıldı. Seçimde kazanan Demokratik Katılım Grubu olurken, gergin anlar yaşandı.
Fırat Tanış'ın Delikanlı'dan çıkarılma nedeni belli oldu
Fırat Tanış'ın Delikanlı'dan çıkarılma nedeni belli oldu Show TV’nin yeni projesi 'Delikanlı' dizisine Miran karakteriyle dahil olan Fırat Tanış’ın, "yoğun çalışma temposu" gerekçesiyle projeden ayrıldığı açıklanmıştı. Ancak ayrılığın perde arkasında, oyuncu hakkındaki kadına şiddet iddialarına gelen sosyal medya tepkilerinin ve kanal yönetiminin aldığı radikal kararın olduğu öne sürüldü.
İran’da Arakçi’ye ülke çapında sert tepkiler
İran’da Arakçi’ye ülke çapında sert tepkiler İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi’nin Hürmüz Boğazı’yla ilgili açıklaması, hem resmi kurumlarla çelişmesi hem de zamanlaması nedeniyle ülke içinde sert eleştirilere yol açtı.
Hemen Reklam Ver
Reklamsız Cumhuriyet
eGazete Giriş
Mesafeli Satış Sözleşmesi Teslimat ve İade Şartları
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye
© Tüm Hakları Saklıdır · 2010
Hemen Reklam Ver
  • Reklamsız Cumhuriyet
  • eGazete Giriş
  • Mesafeli Satış Sözleşmesi
  • Teslimat ve İade Şartları
App Store Google Play
© Tüm Hakları Saklıdır · 2026
Gizlilik Politikası Yayın İlkeler İletişim Künye