Direksiyon eğitmeninin vurduğu Hilal, son yolculuğuna uğurlandı
Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde, kendisini kaçırmaya çalışan direksiyon eğitmeni Önder Lafçı (43) tarafından sırtından tabancayla vurulan ve 48 gün sonra yaşam mücadelesini kaybeden üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz (21), gözyaşları arasında toprağa verildi.
En Çok Okunanlar
Turistler tahliye edildi, 5 kişi hastaneye kaldırıldı!
Bursa'da 7 katlı bir otelin SPA bölümünde yapılan tadilat sırasında çıkan yangında yayılan duman binayı kapladı. Turistlerin de bulunduğu otelde konaklayanlar tahliye edilirken, dumandan etkilenen 8 kişiden 3’ü olay yerinde tedavi edilirken 5 kişi hastaneye kaldırıldı. Yangın ise itfaiyenin müdahalesiyle 1 saatte söndürüldü.
Uzun süre kornaya basınca darbedildi!
Kağıthane’de bir sokağa giren sürücü iddiaya göre hatalı park edilen hafif ticari aracı görünce kornaya basmaya başladı. Yaklaşık 15 dakika boyunca kornaya basan sürücüye bina sakinleri tepki gösterdi. İddiaya göre sürücünün bina sakinlerine küfürle karşılık vermesi üzerine kavga çıktı. Araç sürücüsü tekme ve yumruklarla darbedildi.