İlker Başbuğ, Cumhuriyet'e konuştu
Türk Silahlı Kuvvetlerinin 26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, kısa süre önce yayımlanan yeni incelemesi Mustafa Kemal Anlatıyor: Savaş ve Barış (Kırmızı Kedi Yayınevi), Mustafa Kemal’in askeri ve sivil liderlik, özgür zihin, öngörü refleks ve pratiğini yalın dille ve akıcı bir kurguyla buluşturuyor okuyucularla.
Başbuğ, hem bir komutan hem de bir yazar gözüyle incelemesinde; ilgili dönemlerin, müttefik ve düşman her cephenin adeta kalbine ışınlayan sinematografik, üç boyutlu, yaşayan bir anlatı ve ilk elden tanıklıklarla okuyucuları Mustafa Kemal’le konuşturuyor. İlker Başbuğ ile Savaş ve Barış’ı konuştuk.
En Çok Okunanlar
Ümit Özdağ'dan Silivri ziyareti: İmamoğlu, 'TRT' için çağrı yaptı
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Silivri'deki Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan Ekrem İmamoğlu, Fatih Altaylı, Aykut Erdoğdu, Buğra Gökce, Ali Sukas ve Tayfun Kahraman’ı ziyaret etti. Cezaevi çıkışında "Hepsinde yüksek bir moral gördüm. Bu beni sevindirdi" diyen Özdağ, "Umuyorum düşman ceza hukukunun tamamen gündemden kalktığı bir Türkiye'yi de önümüzdeki seçimlerden sonra göreceğiz" değerlendirmesini yaptı.
Güllü'nün şüpheli ölümünde yeni gelişme: 'İtildiği görüntüler...'
Şarkıcı Güllü’nün şüpheli ölümüyle ilgili bir komşu, güvenlik kamerasında Güllü’nün pencereden itilme anının yer aldığını öne sürerek görüntüleri emniyetle paylaşacağını açıkladı. Olayla ilgili iddialar büyürken, Güllü’nün yakın çevresinden gelen ağır suçlamalar soruşturmayı daha da derinleştirdi.