17 yaşında vajinasının olmadığını öğrendi


İngiltere’de her 5 bin kadında bir görülen MRKH hastası olduğu ortaya çıkan genç kızın bu yüzden hiçbir zaman cinsel ilişki yaşayamayacağı, adet göremeyeceği ve çocuk sahibi olamayacağı anlaşıldı.

Daily Mail’in haberine göre, bugün 19 yaşında olan Jacqui Reck adlı genç kız iki yıl önce sırt ağrısı şikayetiyle gittiği doktorda o güne kadar hiç adet görmediğini söyledi.

Genç kız testler yaptırmak üzere sevk edildiği hastanede, çok ender görülen MRKH hastası olduğunu, yani aslında vajinasının ve rahminin bulunmadığını öğrendi.

Uzmanlara göre, MRKH hastası kadınlarda dışarıdan herhangi bir anormallik bulunmuyor. Yani dış görünüşte normal cinsel organa benzeyen bir girinti ve sidik deliği bulunuyor, ancak rahim, vajina ve vajina ağzı bulunmuyor.

İki yıldır tedavi gören Jacqui Beck hastalığı hakkında bilinç oluşturmak için medya ile konuşmayı kabul ettiğini açıkladı.
En Çok Okunan Haberler
-
‘Savunmasına katılmazsam namerdim’
-
Hukuksuzluk bitti, gazetecilik beraat etti
-
Bozdağ, AKP’li Osman Gökçek’i yalanladı!
-
Zorlu Holding'ten Cem Köksal'ın yerine 'eski' atama!
-
İmamoğlu'nun ifadesi Cumhuriyet'te!
-
Bakan Ersoy’un eşinden ‘destek’ geldi!
-
‘Affedebileceğim bir şey değil’
-
Sigara fiyatlarına dev zam: Tarih verildi!
-
163 bıçak darbesiyle öldürdü, 'gülerek' savunma yaptı
-
'Ordunun yeni Türkçe sözcüsü eski bir gangster'