Gençleştiren 20 besin

17 Aralık 2013 Salı, 12:52
Gençleştiren 20 besin
Anti-aging gıdalar hasarlı dokuları iyileştirir, dejenere olmuş hücre ve dokuların moleküler onarımını sağlar ve anti-oksidasyon yapma özelliği taşırlar.
Gençleştiren 20 besin
Yüksek lif seviyesi sayesinde, hipokolesterolemik ve toksin düşürücü etkileri vardır.
Gençleştiren 20 besin
Sağlık için vazgeçilmeziniz sudur!
Gençleştiren 20 besin
Yağda düşük, protein açısından zengindir. Mükemmel anti-aging besindirler.
Gençleştiren 20 besin
Flavanoller deri üzerinde olumlu etkiye sahiptirler. Anti-oksidan etkileri vardır. Pancar, mor üzüm, patlıcan gibi pek çok besini tüketebilirsiniz.
Gençleştiren 20 besin
Fındık, badem, ceviz gibi sağlıklı kuruyemişler sağlıklı hücreler demektir.
Gençleştiren 20 besin
Kaliteli protein içerirler. Protein ise yaşlanma etkilerine karşı güçlü durmanızı sağlar.
Gençleştiren 20 besin
Bu grup çeşitli bulaşıcı hastalıklara karşı koruma, bakteri, virüs ve mikroorganizma patojenlerine karşı bir bariyer olma görevi görür. Mantar, kuru üzüm, kayısı ve patates gibi gıdaları tüketebilirsiniz.
Gençleştiren 20 besin
Çilek, yaban mersini, kiraz, kızılcık, ahududu, çilek ve böğürtlen gibi meyveler, hücrelerin enerji seviyelerini korumaya yardımcı olur ve sağlıklı, esnek bir cilt için destekler.
Gençleştiren 20 besin
Anti-enflamatuar ve antioksidasyon faydaları vardır. Aynı zamanda kansere karşı koruyucudur.
Gençleştiren 20 besin
Anti-kolajenaz ve anti-elastaz özellikleri sayesinde yaşlanma etkisini geciktirir.
Gençleştiren 20 besin
Vücutta artan enflamasyon, kardiyovasküler hastalıklar ve artrit dahil olmak üzere birçok dejeneratif hastalıkta etkilidirler.
Gençleştiren 20 besin
Genç görünmenizi destekler, çevresel faktörlere karşı cildinizi korur.
Gençleştiren 20 besin
Likopen; domates, karpuz, kırmızı ve pembe greyfurt gibi besinlerde bulunur. Yaşlanma karşıtıdırlar.
Gençleştiren 20 besin
Kanser, sindirim sistemi, kalp duvarları gibi bölgelerde yenileşme etkisine sahiptir.
Gençleştiren 20 besin
Karotenoidler, selenyum ve daha bir çok önemli vitamin ve minerale sahip olan yeşil sebzeler, yaşlılık ve nörolojik sorunlar gibi konularda etkilidirler.
Gençleştiren 20 besin
Havuç, tatlı patates, balkabağı, mısır, şeftali, papaya, mango, kavun gibi besinler A vitamini deposudur. Beta-karoten sağlar ve yaşlanmaya karşı güçlü etkiye sahiptirler.
Gençleştiren 20 besin
Elma, muz, soğan, beyaz turp gibi besinler, güçlü antioksidan etkisine sahiptirler.
Gençleştiren 20 besin
Lahana, brokoli, karnabahar gibi sebzeler, hücrelerde yeterli enerji düzeyini korumaya yardımcıdırlar.
Gençleştiren 20 besin
K vitamini zengini olan yapraklı sebzeler, kalbinizi ve kan dolaşımınızı sağlıklı tutarlar.
Gençleştiren 20 besin
Antioksidan ve anti-inflamatuar özelliklere sahiptir. Yaşlanma semptomlarını azaltır.

En Çok Okunan Haberler