Tatları damakta lezzetler

31 Mayıs 2016 Salı, 14:25
Tatları damakta lezzetler
EV YAPIMI CHEESE CAKE Maride Cafe, Bitez’deki yerinde üçüncü jenerasyon kahve ve özel ev yapımı cheesecake seçenekleriyle farklı lezzetleri Bitez’in yemyeşil atmosferinde keyif düşkünleriyle buluşturuyor. Yaz sezonu itibarıyla kapılarını açan Maride, Bodrum’un tatlı ve kahve anlayışını kökten değiştiriyor.
Tatları damakta lezzetler
KEŞMEKEŞTEN UZAKTA Bodrum’da anne yemeği arıyorsanız Sakız Ana tam size göre bir mekân. Yahşi’de rüzgâr eserken, salaş bir ortamda Bodrum’un gece hayatından ve keşmekeşinden uzaklaşmak için harika bir ortam. Yemeklerin lezzeti ise parmak ısırtacak cinsten. Yaprak sarma, taze fasulye ve kuru fasulyeyle, kendinizi evinizde hissedeceksiniz.
Tatları damakta lezzetler
DEĞİŞMEZ STANDARTLAR Yalıkavak’ın klasikleri olan Hasan, Memedof, Çimentepe gibi balıkçılar iyi yemek için doğru adreslerden. Bu lokantalar lezzet ve ortam adına değişmez standartlar sunuyor. Bodrum’da 2000’de açılan Sait’in, Adana’dan getirilen siyah bulgurla yapılan karakılıç pilavı mekânın favorisi. Yalıkavak klasiklerinden olan Akvaryum ise yıllardır Gümüşlük’te hizmet veren aynı balıkçının şubesi.

En Çok Okunan Haberler