En Çok Okunanlar
İspanya, Brezilya’da uyuşturucu ele geçirdi: Türkiye bağlantısı ortaya çıktı
CHP İçişleri Politika Kurulu Başkanı Murat Bakan, İspanya’da Brezilya’dan gelen bir gemide yaklaşık 10 ton uyuşturucu madde ele geçirilmesine ilişkin olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya “Türkiye bu dosyada ne yaptı?” sorusunu yönelterek, uluslararası operasyonda Türk polisinin yer almamasını eleştirdi. Bakan “Bu şirket İstanbul, Türkiye merkezli Türk şirketi olarak görünüyor” ifadelerini de kullandı.
Tapuda yeni ödeme sistemi yolda
Ticaret Bakanlığı, taşınmaz satışlarında ödeme süreçlerini daha güvenli ve şeffaf hale getirecek yeni bir düzenleme hazırlıyor. Düzenlemeyle birlikte dolandırıcılık ve kayıtdışı işlemlerin önüne geçilmesi hedefleniyor. Güvenli ödeme sisteminin taşınmaz satışlarında zorunlu hale getirilmesi planlanıyor.
Stüdyo gerilmiş, tehditler savurmuştu: Melik Yiğitel 'özür diledi'
Gazeteciler Melik Yiğitel ile Gürbüz Evren, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in telefonla bağlandığı canlı yayında birbirine girmişti. Yiğitel Evren'e "Sana bunu ödetirim. Seni bitiririm." sözleriyle tehditler savurmuştu. Yiğitel, yeni bir açıklama yaparak özür dilediğini duyurdu.
Talep kabul edilmedi: Kaynarca ve Müftüoğlu hakkında karar!
Son dakika haberi... İstanbul'da ünlülere yönelik gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda yeni bir dalga daha yaşandı. Bu kapsamda sabah saatlerinde gözaltına alınan Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu'nun da dahil olduğu 6 kişi; ATK’deki işlemlerinin ardından Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’ne sevk edilmişti. Savcılık, Oktay Kaynarca ve Emel Müftüoğlu hakkında ev hapsi şeklinde adli kontrol talebinde bulunarak Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk etti. Savcılığın, Kaynarca ve Müftüoğlu hakkındaki ev hapsi talebi kabul edilmedi.
'2500 liralık cihaz 15 bin liraya satılıyorsa...'
AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Başdanışmanı Oktay Saral’dan yapılan ‘gümrük düzenlemesine’ ilişkin bir paylaşım geldi. Saral “Devletin aldığı her kararın merkezinde millet olmalıdır. Uygulama vatandaşın omzuna yük bindiriyorsa, orada durup samimiyetle hesap yapılmalıdır” dedi.